Letar ni barninredning på nätet ? då kan ni sluta leta för veckans utvalda webshop har ALLT ni behöver till barnrummet. Ursöta pastellfärger som passar både flickrum och pojkrum.

Barninredning

barninredning

Jättesöta kuddar från Hemston – perfekta till barnens första rum :)

hemston

Dessa kuddar och lampor finns i serien Childrens Party från Hemston.

barninredning

Barn älskar Hemston!

M Hemston room

Barninredning med stil, från Hemston.

hemston kids 2

hemston kids 3

hemston kids 5

Underbara spjälsängar, kuddar, lampor och mer, från Hemston – lyxbarnets paradis :)

[hr]

Barninredning från Hemston Kids

Webshoppen Hemston har även ett härligt sortiment av barninredning vid namn Hemston Kids som ni inte får missa. Ett ljuvligt sortiment av vackra möbler, lampor och kuddar till barnens allra första rum.

Det kan vara nog så svårt att hitta rätt inredningsdetaljer när det gäller barninredning, men Hemston har klassiska tidlösa möbler som man aldrig tröttnar på. Färgerna går i ljusa pasteller i rosa och blått som passar perfekt i både små flickor och pojkars rum.

Så vill ni vara ute i god tid med julklappssinköpen i år kan jag varmt rekommendera ett besök till Hemstons barnsortiment. Vilket barn (och vuxen :) blir inte glad om tomten kommer med ett stort hårt paket på julafton :)

Ha en härlig dag!

LOVE M

hemston banner

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. Fina produkter!

    Kikar på en lampa på Hemstons hemsida. Men kan priset verkligen stämma? En lampa för 895kr???? Man kan köpa 4 sådana på Ikea för samma pris!

    Kanske de menar 89,50kr? Det hade varit mer överkomligt för de flesta barnfamiljer.

    Alldeles för dyrt.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.