fbpx

Balkongmöbler – Trender för 2022

Snart är våren här och det är dags att sopa utegolvet, putsa upp balkongräcket och kanske till och  med köpa lite nya balkongmöbler. 2022 ska det vara bekvämt att hänga på balkongen. Man vill kunna sjunka ner i en mjuk fåtölj och samtala om livet, världen och drömmar om framtiden. Det ska kännas lite som lounge SPA fast hemma på uteplatsen. Färgerna kan skifta med trenden på utemöbler har en tydlig trend åt det lägre hållet.

 Inför balkongsäsongen 2022 ser vi flera spännande trender och vi kan redan nu se vad som är på gång hos möbelvaruhusen. Förra året var stolar i rotting någonting som tog fart ordentligt och det lär fortsätta 2022. Stolarna ska vara låga och ha puffiga och mjuka kuddar, så att man verkligen kan koppla av.

LÄS MER: TRÄDGÅRD OCH UTEMÖBLER 2022 – 10 STÖRSTA TRENDER

Här får ni balkongmöbler trender inför 2022 och låt oss välkomna utelivet efter den längsta kallaste vinter ever!

Balkongmöbler trender

Ni hittar det trendiga utebordet ovan HÄR

Låga bord till balkongen

Låga fåtöljer kräver låga bord. Därför är det låga bord som gäller när vi tittar på balkongmöbler för 2022. Tänk på att välja bord som klarar det väder som din balkong utsätts för. Har man ett skyddat läge, kan man ha lite mer ömtåliga möbler, men om det blåser kraftigt, behöver man välja möbler som utstår väder och vind.

Shopping – 35 % rabatt på utemöbler

Mörka träslag och khaki

När det gäller färgkombinationer, ser vi en trend för balkongmöbler 2022. Det får gärna vara mörkare träslag, även svart, på själva möbeln. Dynor och kuddar ska vara i ljusare färger, för att skapa kontraster. Khaki är en härlig färg som ser ut att bli en trend för 2022.

Ni hittar balkongmöblerna med lounge känsla ovan HÄR

Skapa en loungekänsla

Kanske är det pandemin som fått oss att längta så mycket efter sociala sammanhang, att vi nu vill att våra balkongmöblers främsta uppgift ska vara att skapa förutsättningar för härliga samtal och innehållsrika konversationer. En balkongmatta är inte fel om man vill sitta en längre tid på balkongen. Det blir varmare om fötterna och det skapar också en loungekänsla till din balkong.

Palettkulör och nätta balkongmöbler

Ni hittar möblerna ovan HÄR

På balkongen detta året ser vi gärna nätta lätta och färgstarka möbler. Gärna i tåliga material för regn och rusk, som aliminium.

Utesoffa med rätta lounge känslan ovan finns HÄR

Teak är inne 2022

Ytterligare ett material som kommer få stor plats i möbelvaruhusens nya sortiment inför 2022 är teak. Teakmöbler med lite ljusare dynor kan liva upp vilken balkong som helst. Även aluminiummöbler syns i de nya sortimenten, vilket passar bra om man har lite mindre balkong och behöver tänka smart kring utrymmet.

Jordnära toner fortsatt populärt

Jordnära toner är en trend för 2022 när det gäller all inredning. Vi kan räkna med att detta även kommer synas på våra svenska balkonger i vår. Naturen ger oss det lugn vi behöver efter att ha spenderat långa dagar på hemmakontoret. När vi kommer ut på vår balkong, vill vi verkligen känna att vi är just utomhus.

Ni hittar utemöbler ovan HÄR

Sammanfattat för balkongmöbler och ute trender allmänt 2022 är stilrent, låga möbler och SPA/lounge känslan kommer ännu mer.

/Maria

Shopping – 35 % rabatt på utemöbler

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis