fbpx

Bali inredning inspiration – få ett exotiskt lyxig hem

Det finns få mer paradis aktiga ställen på denna jord än Bali! Regionen har en unik atmosfär, med vackra och exotiska landskap som har svårt att matchas av någon annan plats i världen. I åratal har det varit en dröm för mig att åka dit och uppleva denna magiaka plats live. Men så kom Corona pandemin och satte stopp för resandet. Men jag har fortfarande Bali -drömmen närvarande i mitt sinne och drömmer mig bort många grå dagar. En av de saker som har fascinerat mig med Bali paradiset är deras inredningsstil. Bali inredning har varit en trend som jag har tagit upp nyligen, och en av anledningarna är just min önskan att besöka Bali. Dess enkelhet, men ändå rustika känsla är unik, och några av dessa designidéer kan enkelt kombineras med andra hemma.

Läs mer: 5 BEACH PARADIS I EUR MED GARANTERAD VINTER SOL

Här får ni nu lite exotisk Bali inredning inspiration att kopiera därhemma. Från fulla rum till att ha bara enstaka möbler och tillbehör, med exotisk touch som får dig att känna att du verkligen är på Bali, fast hemma iksom.

Bali inredning inspiration

Grunderna i Bali inredning

Bali inredningsstilen kännetecknas av en rustik känsla som har många vita nyanser. Enligt min ödmjuka åsikt verkar det vara en kombination av vår skandinaviska inredning, med en rustik och unik känsla som bara finns på Bali. Den omfattande användningen av trä och några exotiska färger är några av de element som är vanligast i Bali inredning. Denna exotiska stil har varit en enorm trendig på sistone, och den fungerar perfekt inomhus och utomhus. Du kan också kombinera en del av detta inflytande i ett rum med hjälp av tillbehör och bali inredningmöbler, eller så kan du dekorera ett helt rum eller hus baserat på denna nya stil.

Bali inredning för rum är rent och enkelt

Enkelhet är det ord som bäst beskriver Bali stilen. Det är den vanligaste aspekten av denna stil. En kombination av ljusare tretoner, med vitt, kan verkligen ge en varm känsla i ditt rum. Sinnglighet för den inre miljön, är mottot för Bali inredningsstilen. Mörkare färger kan också användas så länge de är intetsägande och inte tar över. För mig ger Bali inredningen en lugnande och avslappnad atmosfär som knappast replikeras med andra stilar. En känsla av lugn, som bara ett paradis som Bali kan få dig att känna. En annan vanlig sak är att ha växter som ger mer liv i rummet och gör det levande.

Trendiga nyheter

Bali inredning (möbler)

Bali inredning -möblerna har också några av de funktioner som nämns ovan. Målet här är att se stilren, enkel och sofistikerad men med en rustik känsla. Trä används mycket i de flesta av dessa möbler, och det kan verkligen lysa upp rummet. Kombinerat med vita väggar och ett trätak, har du den perfekta bali inredning -atmosfären. Du behöver inte byta ut hela din möbel för att replikera denna stil. Med hjälp av några tillbehör kan du också ta med Bali -ingredienserna till ditt eget hus.

Bali inredning utomhus

En av de största användningsområdena för Baliinredningsstilen är för ett större utomhus utrymme. Inte alla har vi turen att ha ett stort utomhusutrymme, men jag kan berätta att baliinspirationen fortfarande kan användas. Vita dynor på en träsoffa i trä med några trästolar kan ge en mycket avslappnad atmosfär. Om det inte var för temperaturen och vädret här i Sverige kunde vi nästan tro att vi var i Indonesien.

Tänk lyxig exotisk paradis ö resorts och ni har hittat Bali stilen totalt :)

och olika stenytor som tex. stengolv.

J|xnklc nsjk.chag har ju varit som många vet, i Marbella och Isla Canela en längre tid. Jag har därför hämtat denna exkotiska inspiration från mina resor i paradis. Bali inredning är jättepopulärt här i Skandinavien just nu. Kanske pga av att många längtar bort från kyla, is och evigt vintermörker. Vi vill drömma oss bort till magiska paradisöar och varma sommarkvällar utan slut. Denna inredning står för allt detta vi drömmer om. Jag kommer själv åka tillbaka till Marbella i början nästa år och försöka hitta mig ett längre boende där över vintern. Kyla och mörker har aldrig varit min grej, fattar inte hur jag har kunnat stå ut alla iskalla vintrar så länge, brrrrr!

Nej ta mig till värme, strand, sol och kokospalmer som sakta vajar i varma vindar, DET är livet det!

LOVE M

inredningsvis SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis