Badrumsspegel inspiration - 7 tips för snyggare badrum

Badrumsspegel inspiration – 7 tips för snyggare badrum

Dags för lite härlig Badrumsspegel inspiration! Spegel, spegel på väggen där… hmm, nja det är väl knappast man känner sig vackrast osminkad, yrvaken lätt hålögt stirrande i laserljuset klockan sju på morgonen. Men då är det i alla fall bra om det finns en snygg badrumsspegel att betrakta innan makeupen är fulländad och ansiktet äro redo att möta dagens ljus. Rätt val av badrumsspegel kan förändra hela badrummets look.

LÄS MER: 5 sätt att inreda med speglar för ett perfekt hem

Vi har letat reda på några sköna varianter på badrumsspeglar och insett hur mycket de lyfter ett annars trist badrum. Här får ni nu badrumsspegel inspiration och 7 tips för ett snyggare badrum.

Badrumsspegel inspiration

badrumsspegel

KÖPTIPS: Ursnygg billig badrumsinredning hittar ni att köpa HÄR

1. Blanda former

Här har man valt att mixa en rund badrumspegel med fyrkantig i samma rum. Snyggt oväntat och nytänkande… Gillas.

Experimentera med olika former på speglar i badrummet och släng ut det tråkiga fula spegelskåpet som sitter där vid inflytt. En gammal antik guldspegel från loppis kan tex. göra susen under blusen. En stor fyrkantig spegel utan ram gör sig bra i ett litet badrum då den då lurar ögat och förstorar rummet.

Badrum shop

badrumsspeglar

2. Badrumsspegel i fokus

Här används spegeln som mittpunkten i badrummet, utan ram ger den dessutom ett nätt avskalat intryck. Placera gärna två lampetter vid varje sidan av spegeln det ger ett snyggt och klassiskt intryck.

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler för ett lyxigare hem 

badrumsspegel inspiration

3. Snygg inraming

Vill man satsa på stora ramar på badrumsspegeln är silver att föredra då fet guldram ofta ger en för pompös och för vräkig känsla. De här två snyggingarna ger nästan tavelkänsla över badrumsmöbeln.

TIPS: Köp en spegel med snygg ram på loppis och förgyll den med egen färg.

badrumsspeglarna

4. Runda sexiga spegelformer

Min personliga favorit är den runda badrumsspegeln, här tre på raken. Passar riktigt bra ihop med den moderna stilen då det ger lätt asiatisk touch i badrummet.

modern badrumsspegel

5. Förstora med speglar

Har man ett litet badrum är det absolut bästa sättet för att förstora, att använda flera och gärna stora speglar. I detta maskulina lilla badrum har man inte sparat på krutet med antal speglar och svartvitt är alltid lika snyggt.

Den må förstora badrummet men man önskade badrumsspegeln förminskade rynkorna i ansiktet på morgon :)

badrum

6. Badrumsspegelns belysning

är nog så viktig. Här används en stor spegel ihop med modern nätt designbelysning ovanför. Gör sig jättebra i detta annars vita rum då man inte vill störa det ljusa intrycket.

Kall laserbelysning på billiga badrumsskåp är stor varning på. Jag menar vem vill bli räddare för ansiktet på morgon än för skräckfilmen kvällen innan ? Nej satsa på mjukt behagligt ljus som finns på många spots i badrum numer. Här är det hög tid att rådfråga er lokala elfirma om tips.

trendiga badrumsspeglar

7. Badrumsspegel i ädelträ

Ger ett varm ombonat intryck och är väldigt omtyckt här i Skandinavien. Kan dock bli väldigt tung känsla i badrummet om inte resten av dekoren är ljus och vit.

snygg badrumsspegel

Badrumsspegel tips och råd

LÄS ÄVEN: 7 snygga hissgardiner för ett lyxigt skuggat hem

Slutsummering – Badrumsspegel inspiration

Där har ni några sköna badrumsspeglar att vila morgontrötta ögon på. Ett tips om ni letar ny badrumsspegel är att surfa runt på olika badrumsportaler och hämta inspiration innan ni bestämmer er vilken stil på badrumsspegel som passar i just ert badrum. Hoppas ni gillat vår Badrumsspegel inspiration och att ni blivit triggade på att hänga upp en ny spegel i badrummet. OBS: Om ni bor i hyresrätt, var noga kolla med hyresvärden först innan ni borrar hål i väggar och kakel.

Badrum shop

  1. The sacond and third are my favorite!
    sunmoonstyle.blogspot.co.at

  2. Tack, så många bra tips!
    Ha en bra måndag!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024