Gillar ni modern badrumsinredning ? då bara måste ni spana in de här onaturligt läckra badrummen jag visar idag här på Inredningsvis – Sveriges bästa och aldrig sinande inspirationskälla :)

Badrumsinredning

badrumsinredning

inredningsblogg

prydnadskuddar

Jag har valt ut inspiration från den lyxiga och romantiska serien från INR. Hur läckra är inte bilderna med rosa badrumsinredning, antik stol och modern zebra dusch till det?? gammalt och nytt ni vet…I LIKE :)

badkar med tassar

kristallkrona

badrumsinredning
Miss inredningsvis fav. floor ala bathroom decor …LOVE :)

Badrumsinredning

Ni vet nog vid det här laget att jag är en sann badrums fantast. Jag vill därför passa på i detta inlägget att rekommendera en av mina favorit firmor inom badrumsinredning… INR. De har ett stort utbud av modern såväl som klassisk inredning och badkaren är en våt dröm för alla bad besatta som mig själv :)

INR har även ett av Sveriges största utbud på duschar i alla varianter. Om man vill ha en härlig hörn dusch eller ett klassiskt badkar med tassar är upp till var och en. Alla människor har olika badrums smak och då är det bra att det finns firmor som INR. De ger oss bad nördar chansen att hitta vårt alldeles egna perfekta dröm badrum :)

Ha en skön dag, sötnosar.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

21 Comments

 1. Your photos are always so beautiful! Lovely… really! i’m dreaming… a big hug! :)

 2. Hi María! your blog is amazing, great pictures from so far for me! I’m already following it, thanks for cheking mine!

 3. Härliga badrum, jag gillar också verkligen badrum. Synd bara att de är så kostsamma att förändra/göra. Nåja får njuta av bilderna istället. kram

 4. Härliga bilder på fina badrum!
  Önskar bara att man hade en större yta i sitt badrum….
  Gillade de fina gamla dörrarna som väggavel i tidigare inlägg!

  Kram Suss

  • maria Reply

   Ja visst är det fint med dörrar som sänggavel..gammalt och nytt är min melodi:) LOVE

 5. I think your blog is FAB! Love the images in this post with all the pink elements…I am very into pink these days!

 6. The crystal chandelier is gorgeous. A room really isn’t complete without a chandelier :)

 7. Que lindas fotos, la combinacion de estilos clasicos y actual, nos brindan posibilidades infinitas y muy acogedorashasta en un cuarto de baño, el piso de damero blanco y negro es divino y la combinacion general da un resultado tan eclectico que me maravilla la vista.Adorable!! Saludos

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.