fbpx

Badrumsinredning från INR

Gillar ni modern badrumsinredning ? då bara måste ni spana in de här onaturligt läckra badrummen jag visar idag här på Inredningsvis – Sveriges bästa och aldrig sinande inspirationskälla :)

Badrumsinredning

badrumsinredning

inredningsblogg

prydnadskuddar

Jag har valt ut inspiration från den lyxiga och romantiska serien från INR. Hur läckra är inte bilderna med rosa badrumsinredning, antik stol och modern zebra dusch till det?? gammalt och nytt ni vet…I LIKE :)

badkar med tassar

kristallkrona

badrumsinredning

Miss inredningsvis fav. floor ala bathroom decor …LOVE :)

Badrumsinredning

Ni vet nog vid det här laget att jag är en sann badrums fantast. Jag vill därför passa på i detta inlägget att rekommendera en av mina favorit firmor inom badrumsinredning… INR. De har ett stort utbud av modern såväl som klassisk inredning och badkaren är en våt dröm för alla bad besatta som mig själv :)

INR har även ett av Sveriges största utbud på duschar i alla varianter. Om man vill ha en härlig hörn dusch eller ett klassiskt badkar med tassar är upp till var och en. Alla människor har olika badrums smak och då är det bra att det finns firmor som INR. De ger oss bad nördar chansen att hitta vårt alldeles egna perfekta dröm badrum :)

Ha en skön dag, sötnosar.

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis