En liten detalj som gör otroligt STOR skillnad är vår älskade tvålpump! Ta vilket sunkigt badrum som helst, städa det rent och placera en splitter ny tvålpump på tvättstället. VIPS så har lyxfaktorn höjts från noll till  max på nolltid och billigt.

Det är sådana små inredningsdetaljer som homestylister använder som knep vid försäljning. Några rätt valda detaljer på rätt valt ställe i ett hem till salu, kan göra stor skillnad på försäljningspriset i slutändan.

Här har jag nu valt ut 5 riktiga fynd just nu….enjoy!

Tvålpump

tvålpump

Vit tvålpump DOT finns att köpa HÄR

tvålpump guld

Läcker guldfärgad pump GULD finns HÄR

tvålpump svart

Svart pump namn SVART finns HÄR

badrumsinredning

Aqua grön snyggepump JACKIE finns HÄR

tvålpumpar

Har man inget att dölja för toalettgästen är tvålpump KLAR grejen! finns HÄR

badrum tips

Billiga tvålpumpar

Där har ni mina valda billiga godisbitar för denna veckan. Hoppas ni blev inspirerade att hotta upp badrummet eller gästtoan nu. Som jag alltid säger det behöver inte vara dyrt bara för att det ser lyxigt ut :)

Lagerhaus har inte bara snygga tvålpumpar utan även massa läckra detaljer som boxar, lampor, diskställ i guld och massa mer. Jag var på Frölunda torgs Lagerhaus nyss och fyndade det snyggaste anteckningsblock jag sett så skynda till närmsta LH butik och fynda ni med.

Fynda forever!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.