(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Dags för badrumsinredning inspiration och denna gång går det åt modernt och minimalistiskt håll. Modernt badrum med detaljer som ändå flirtar med retro 60 tal.

LÄS MER: Hetaste inredningsnyheter höst 2020 från bästa butikerna

Badrumsinredning

julstjarna

julklappar

Snygga spegelskåpet Holger med utvikbar spegel matchar pefekt med möbelserien Style. Jag älskar den gröna färgen på denna badrumsinredning…lovely :)

INREDNINGSVIS SHOP

merry Christmas

En minimalistisk badrumsinredning som flirtar med Japan style.

badrumsinredning

Gul färg är en glad färg…det som även gör varje flicka glad är bra förvaring i badrummet. Svedbergs serie Style har smart förvaring i underskåpen och som tillval finns eluttag direkt i lådan, perfekt för att underlätta att föna håret:)

inredningstips

Style underskåp finns i måtten 60, 90 och 120 cm. Ett skåp som även passar det lilla trånga badrummet med andra ord.

badrumsinredning

 

Svenska Svedbergs fyller 50 år och är ett av mina absoluta favoritföretag när det kommer till badrumsinredning. De är det företag som var först med att kombinera badrumsspegel med skåp på 60-talet, som genast blev en stor succe i varje svenskt badrum. Hösten 2012 femtio år senare lanserade Svedbergs nya spegelskåp och sin populära möbelserie Style i en helt ny skepnad. Den nya tidens badrumsinredning är en mix av gammalt retro och nytänkande minimalism.

Jag gillar Styleserien skarpt den passar perfekt i ett modernt stilrent badrum, finns i flera olika färger och storlekar för valfrihet. Serien ger en modern retrokänsla och har inspirerats av tidigt 60-tal då Svedbergs första möbel såg dagens ljus. Nyheter för i år är även de coola moderna spegelskåpen Jenny och Holger, som även de har klar inspiration från det ljuva 60-talet. De finns liksom Styleserien i flera härliga färger så att alla kan forma sitt eget personliga drömbadrum, eller som Svedbergs själva säger:

Var sak på sin plats – med stil

Badrummet är inte bara till för att rena kroppen, det är även till för själslig ro och sinnlig njutning. Det skadar heller inte om badrumsinredningen är en snygg svensk med rätt känsla för Style :)

Ha en kanondag, sötnosar!

LOVE M

svedbergs

REA SHOPPING TIPS

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

 1. Hi Maria! Agree with you, bathrooms must be well decored since is also a place to relax and indulge the senses! Nice inpirations, I’d love to have something like that too:) Have a great day my dear! Love:*

 2. It’s a room like any other in the Home. (though always found weird people having books there ;))

  I’d buy Swedish for mine’s makeover that I plan will happen next Summer. If Life was fair hubby would tag along that idea of a nature mural by the tub :dream:… but the poor dear already frets that kids take too much time in the bath :P I don’t him including me in the list ahahahah

  I love that first picture!!!!

  Thank you!

 3. Hi Maria, these bathrooms are so relaxing and so clean! Very stylish. Have a wonderful day!

 4. hei
  og takk for fin hilsen inne hos meg :)
  her var mange fine detaljer
  en hel vegg med tapetbilde er tøft.

  fin kveld til deg
  beste hilsener fra
  Åpent^hus

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.