Nu är det dags för team inredningsvis att sticka iväg på en välförtjänt semester. Det är min födelsedagspresent till kära Jon …och lite min också då vi båda två fyller år i Oktober :) Vi ska göra repris på förra årets succé och åka till Franska Rivieran för att njuta av god mat, underbar glamourös miljö och besöka den idylliska Franska staden Antibes.

Det har annars varit en tuff början på hösten för mig då min far gick bort i prostatacancer i Augusti. När någon närstående dör inser man verkligen hur kort livet är och att man måste njuta av allt det vackra som livet har att erbjuda. Sluta skjuta upp saker till sen av rädsla utan göra allt det som man vill just här och just NU…

inredningsblogg2

inredningsblogg 4

inredningsblogg

bikini

Mitt favoritcitat just nu är…

The World Is a Book and Those Who Do Not Travel Read Only One page

Jag vill därför leva ett liv där jag läst i alla fall en större del av boken :)

Så bonjour France! Här kommer vi!

Au revoir, mes chéris!

LOVE Maria och Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

7 Comments

 1. Jag beklagar sorgen, jag vet hur det kanns, min pappa gick bort I mars och det kanns valdigt tomt.
  jag hoppas anda att ni kan njuta av er valfortjanta semester! Visst har du ratt, man ska sluta skjuta upp saker och ta vara pa livet!
  Kram!

 2. Beklagar sorgen Maria, det har gått över 3 1/2 år sedan jag förlorade min far och det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom, saknar honom och vill höra hans röst igen.
  Helt rätt att leva livet till max, det är en av anledningarna till att vi drog 320 mil hemifrån, man måste våga och ta chansen om den ges!
  Ha en härlig resa.
  kram jess

  http://www.annorlundaunderbara.com
  Tips på träningsskor på bloggen

 3. So sorry for your loss. I hope you enjoy your holiday in this beautiful location. This part of France is so lovely at this time of year. You have selected some gorgeous images.

 4. Åh fy bubblan så underbart det låter.
  Hoppas att ni får en underbar stad, och insup mycket inredningsinspiration nu <3

  Kram
  Stoffe

 5. Låter verkligen härligt med en resa…
  Beklagar förlusten av din pappa.
  Va rädd om dig och njut av er resa nu!
  Kram Anna

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.