(I samarbete med CV-mallen.se)

Många känner nog lätt ångest när det kommer till att skriva CV. Hur ska man skriva ett CV och vad ska man ha med? Vad ska vara med som får just JAG att sticka ut bland hundra sökanden? Ja det är bara några av frågorna inför att skriva ett CV med ett personligt brev. Jag skrev själv ett CV för ett tag  sedan och tog då hjälp av en digital CV mall online. Det gjorde jobbet både mer intressant men framför allt blev hela CV grejen mycket enklare.

Idag tipsar jag alla er som vill skriva ett CV som sticker ut om CV-mallen.se en digital CV och personligt brev byggare online.

Att skriva ett CV

Hur CVt ser ut som man sänder iväg spelar stor roll. Välj en stilren layout som sticker ut lite från mängden i tex färgerna. Se också till hur texten är placerad för de olika kategorierna i CV brevet. Hos CV-mallen.se finns massor av preview på CV och personligt brev, så ni bara kan välja er personliga favorit layout.

CV-mallen.se är Sveriges mest avancerade CV och personligt brev byggare. På deras hemsida finns massor av mallar för CV och personligt brev. Så alla som söker jobb enkelt kan hitta sin personliga CV layout utan krångel. Sedan är det bara enkelt att beställa och printa ut CVt när ni skrivit klart det online. CV-mallen ger även massa bra tips om vad man ska tänka på när man skriver sitt CV och personliga brev.

Bland annat tipsar de om att inte köra copy paste på personliga brev. Utan skriv ett unikt personligt brev till varje arbetsgivare. De berättar att arbetsgivare är smarta och de ser direkt om nån kört ett copy paste brev med lätta ändringar. Ska man sticka ut får man helt enkelt lägga manken till och anstränga sig till max vid CV skrivandet.

Om jag får jobbet efter använt en CV-mall när jag skrev mitt CV, det vet jag inte. Men det jag vet är att detta nya digitala sätt är så mycket enklare än förr med handskrivna brev och tusen papper.

Lycka till!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.