fbpx

Att skriva ett CV som sticker ut från mängden

(I samarbete med CV-mallen.se)

Många känner nog lätt ångest när det kommer till att skriva CV. Hur ska man skriva ett CV och vad ska man ha med? Vad ska vara med som får just JAG att sticka ut bland hundra sökanden? Ja det är bara några av frågorna inför att skriva ett CV med ett personligt brev. Jag skrev själv ett CV för ett tag  sedan och tog då hjälp av en digital CV mall online. Det gjorde jobbet både mer intressant men framför allt blev hela CV grejen mycket enklare.

Idag tipsar jag alla er som vill skriva ett CV som sticker ut om CV-mallen.se en digital CV och personligt brev byggare online.

Att skriva ett CV

Hur CVt ser ut som man sänder iväg spelar stor roll. Välj en stilren layout som sticker ut lite från mängden i tex färgerna. Se också till hur texten är placerad för de olika kategorierna i CV brevet. Hos CV-mallen.se finns massor av preview på CV och personligt brev, så ni bara kan välja er personliga favorit layout.

CV-mallen.se är Sveriges mest avancerade CV och personligt brev byggare. På deras hemsida finns massor av mallar för CV och personligt brev. Så alla som söker jobb enkelt kan hitta sin personliga CV layout utan krångel. Sedan är det bara enkelt att beställa och printa ut CVt när ni skrivit klart det online. CV-mallen ger även massa bra tips om vad man ska tänka på när man skriver sitt CV och personliga brev.

Bland annat tipsar de om att inte köra copy paste på personliga brev. Utan skriv ett unikt personligt brev till varje arbetsgivare. De berättar att arbetsgivare är smarta och de ser direkt om nån kört ett copy paste brev med lätta ändringar. Ska man sticka ut får man helt enkelt lägga manken till och anstränga sig till max vid CV skrivandet.

Om jag får jobbet efter använt en CV-mall när jag skrev mitt CV, det vet jag inte. Men det jag vet är att detta nya digitala sätt är så mycket enklare än förr med handskrivna brev och tusen papper.

Lycka till!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis