fbpx

Att jämföra lån är nyckeln till dröm boendet

(Innehåller Royaldesign Jotex & ellos annonslänkar)

Aldrig har det köpts och sålts så mycket bostäder som i nuläget i Sverige. Att hitta ett bra bolån kan vara nyckeln till ett lyckat bostadsköp. Med trycket på nya bostäder dyker det i samma veva upp massa oseriösa låneaktörer som lurar folk på pengar. En annan negativ lånesituation är om man vill köpa nytt boende, men har betalningsanmärkningar sedan långt tillbaka. Inget säger att man inte sköter sig eller är en dålig person för man fått anmärkningar en gång. Det kan ha hänt av misstag, i samband med en trasig livssituation eller ha andra förståeliga orsaker.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Som tur är finns det nu bra jämför sajter när det kommer till att göra ett lyckat lån. I detta inlägget tipsar jag om lånemäklaren.se en sajt där man enkelt kan jämföra lån och även göra ansökan trots betalningsanmärkningar.

Jämföra lån

svenskfast.se

Låt inte fel bank lura er på drömhusköpet!

Många drar sig för att ta större lån för att de tycker processen med att ta kontakt med massa banker är jobbig och ibland tom. förnedrande. Hos lånemäklaren.se slipper man allt sånt då de tar hand om den jobbiga bankbiten och helt enkelt tar fram bästa låne dealen snabbt och smärtfritt.

De samarbetar med väldigt många banker och skickar kundens ansökan till flera av dem så att kunden hittar det erbjudande som har allra bästa villkor. Att jämföra verkligen är värt i dagens låne klimat där räntorna svänger mer än Donald Trumps åsikter. Lånemäklaren förmedlar även ut sk. blancolån utan krav på säkerhet, någonting som innebär att ni inte behöver pantsätta egna objekt. Med ett stort lån kan kan även samla och lösa smålån något som kan bli en riktig life saver.

En gång när jag var yngre hamnade jag i en riktigt jobbig kreditskuld situation efter ett trauma jag vart igenom. Jag hade massor av små skulder som sög ut min då lilla ekonomi. Som tur är träffade jag min dåvarande underbara kille som hjälpte mig att samla alla små skulder i ett enda stort lån hos Nordea. Det var det bästa som hänt mig, som en tyngd släppte från hjärtat. Inget kan vara så stressande som kass ekonomi och massa småskulder. Jag lärde mig rejält av mina dåvarande ekonomiproblem och idag satsar jag bara på en enda sak…..att spara pengar.

Så lån behöver inte alltid vara negativt utan ibland kan de vara riktigt avgörande för en bättre ekonomisk framtid.

/Maria

 

(Samarbete med Lånemäklaren)

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis