fbpx

Att jämföra lån är att spara tusenlappar i långa loppet

Att välja fel lån kan sätta vem som helst i klistret, medan rätt val av lån kan lösa många situationer. Många förknippar nog lån med lyxfällan och blåsta folk som lånar till semesterresor. Men ibland behöver man låna pengar till saker i livet som är värda att satsa på. Det kan vara köp att ett nytt hus, en ny bil eller för att lösa gamla utsugande lån och krediter med skyhög ränta.

Så vilket av alla hundra lån ska man ta? Vem har bästa räntevillkor ? Som tur är finns det numer riktigt bra sajter för att jämföra lån online. De sköter allt det där jobbiga med att kontakta massa banker, förnedringen vid ett nej och allt det andra……ja ni vet vad jag menar :)

 Jämföra lån

Foto: Vi i Villa

Trött på det gamla bilskrället eller att bo för litet med växande familj?

Då kan det vara dags att ta ett lån och byta upp sig, men för guds skull jämföra lån innan ni slår till på hus eller bil.

Foto: autocar.co.uk

I dagens inlägg tipsar jag om Sambla den nya tidens låneförmedlare med 20 banker under sitt tak. Att själv ta kontakt med många banker resulterar i väldigt många kreditupplysningar som inte ser bra ut för framtida ansökan. Ansökan går i tre steg, 1. man fyller i det man vill låna 2. bankerna ger sitt bud 3. man väljer bästa budet från bästa banken. På Samblas hemsida går det enkelt att slå på olika kategorier av lån beroende på vad man ska låna till.

Med Sambla.se kan man låna upp till 500 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor (effektiv ränta varierar mellan 3,01–22,59 %) och man bestämmer själv återbetalningstakten. Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC.

Ett supersmidigt sätt att låna på enligt mig och jag önskar detta sättet fanns att låna på när jag tog mina lån för hundra år sedan. Jag menar hur förnedrande och deppigt är det inte när man fått nej av tredje banken på raken. Med jämförsajter som den ovan slipper man iaf vara med om den där direkta käftsmäll känslan från en snipig banktjänsteman som går igång på att säga nej.

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis