Att hitta sin egen inredningsstil – Jotex vårkampanj

(I samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar) 

Det där med att hitta sin unika inredningsstil kan ta lång tid. Jag fick i uppdrag av Jotex ihop med deras nya vårkampanj att berätta vad som är min stil. Min stil är helt klart glam all the way, som ett lyxigt modernt hotellrum gillar jag. Jag gillar lyxiga detaljer och lyxiga textilier som sammet. OCH vad beträffar det där med färg då. Jag har verkligen försökt massa gånger att vara otrogen mot min favofärg rosa Jag har försökt dejta guldiga och lila kuddar i soffan, men naeeee. Jag dras alltid tillbaka till rosa ändå för den färgen gör mig glad.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Så i detta inlägget har jag verkligen tagit i med rosa för att överbevisa både för mig själv och andra att det är rosa som gäller. Jag tycker alla borde leka mer med färger därhemma, var inte så rädda utan kör hårt. Jag menar gillar ni det inte är det ju bara att byta ut inredningen.

Min inredningsstil

Inredning ovan: Rosa gardiner hittar ni HÄR Leopardkudde HÄR Aprikosrosa sammetskuddar HÄR Rosa kudde med guldigt mönster HÄR Classy grå pälspläd HÄR Soffbord HÄR

Som ni ser kan det vara riktigt läckert att mixa olika nyanser av rosa. Jag älskar de nya kuddarna som är sådär vårigt aprikosrosa, man vill nästan äta dem haha. Kolla även in den rosa gardinen då den har ljuvligt mönster och är billig.

Heta nyheter

Matte jag är finare än inredningen fattar du väl :)

Jotex nya inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR

Min hankatt Brorsan ÄLSKAR fotostylingar, han ser sig själv som born star :)

Katten Brorsan spanar snöflingor som nyss föll i Söndags

Rosa sammetskuddar hittar ni HÄR och HÄR Lyxig grå pälspläd HÄR

Sammanfattat så är helt enkelt min dröm inredningsstil glammig och lyxig med rosa detaljer. Det är det som är så kul med att kolla in Instagram hemmen. För alla har sina olika inredningsstilar och man kan hitta mycket inspo där. Jag älskar verkligen mina nya aprikosrosa sammetskuddar från Jotex, de är den där extra kryddan.

Kolla även in Jotex nya vårkampanj som drar igång denna veckan med massa skön inspiration från flera influencers.

Ett stort TACK till min fina vän Alexandra som var med och hjälpte i stylingen, du är grym.

Vilken är er inredningsstil? och gillar ni rosa? annars ska ni nog titta bort haha :)

Keep it personal!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Jotex
1 679,302 399
Jotex
3 639,305 199
Jotex
1 624,50 SEK3 249 SEK
Jotex
4 999 SEK3 499,30 SEK
Jotex
4 199,305 999 SEK
Jotex
2 274,30 SEK2 999 SEK
Jotex
3 9994 999
Jotex
3 779,30 SEK5 399 SEK
Ellos
3 5994 499
Newport
41 995
Soffadirekt
879510995

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 134 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis