(I samarbete med Jotex och innehåller Jotex annonslänkar)

OBS: använder ni koden  INREDNINGSVIS så får ni  20% rabatt på hela ordern från Jotex. 

Det där med att hitta sin unika inredningsstil kan ta lång tid. Jag fick i uppdrag av Jotex ihop med deras nya vårkampanj att berätta vad som är min stil. Min stil är helt klart glam all the way, som ett lyxigt modernt hotellrum gillar jag. Jag gillar lyxiga detaljer och lyxiga textilier som sammet. OCH vad beträffar det där med färg då. Jag har verkligen försökt massa gånger att vara otrogen mot min favofärg rosa Jag har försökt dejta guldiga och lila kuddar i soffan, men naeeee. Jag dras alltid tillbaka till rosa ändå för den färgen gör mig glad.

LÄS MER: Snygga inredningsnyheter 2019 från Jotex

Så i detta inlägget har jag verkligen tagit i med rosa för att överbevisa både för mig själv och andra att det är rosa som gäller. Jag tycker alla borde leka mer med färger därhemma, var inte så rädda utan kör hårt. Jag menar gillar ni det inte är det ju bara att byta ut inredningen.

Min inredningsstil

Inredning ovan: Rosa gardiner hittar ni HÄR Leopardkudde HÄR Aprikosrosa sammetskuddar HÄR Rosa kudde med guldigt mönster HÄR Classy grå pälspläd HÄR Soffbord HÄR

Som ni ser kan det vara riktigt läckert att mixa olika nyanser av rosa. Jag älskar de nya kuddarna som är sådär vårigt aprikosrosa, man vill nästan äta dem haha. Kolla även in den rosa gardinen då den har ljuvligt mönster och är billig.

Matte jag är finare än inredningen fattar du väl :)

Jotex nya inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR

Min hankatt Brorsan ÄLSKAR fotostylingar, han ser sig själv som born star :)

Katten Brorsan spanar snöflingor som nyss föll i Söndags

Rosa sammetskuddar hittar ni HÄR och HÄR Lyxig grå pälspläd HÄR

Sammanfattat så är helt enkelt min dröm inredningsstil glammig och lyxig med rosa detaljer. Det är det som är så kul med att kolla in Instagram hemmen. För alla har sina olika inredningsstilar och man kan hitta mycket inspo där. Jag älskar verkligen mina nya aprikosrosa sammetskuddar från Jotex, de är den där extra kryddan.

Kolla även in Jotex nya vårkampanj som drar igång denna veckan med massa skön inspiration från flera influencers. Det bästa av allt är att använder ni koden INREDNINGSVIS så får ni  20% rabatt på hela Jotex ordern, gäller även möbler och mattor (Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund. T.o.m. 2019-02-03)

Ett stort TACK till min fina vän Alexandra som var med och hjälpte i stylingen, du är grym.

Vilken är er inredningsstil? och gillar ni rosa? annars ska ni nog titta bort haha :)

Keep it personal!

LOVE M

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.