fbpx

Trivselhus – Konsten att hitta sitt drömhus

(I samarbete med Trivselhus)

Att köpa hus kan vara ett nog så svårt val, då det finns väldigt många olika hustyper. På senaste tiden har jag blivit allt mer sugen på att ha ett hus och blir mer trött på staden för varje år. Min ultimata dröm är att få vara arkitekt och utforma huset precis som jag vill ha det. Vi leker med tanken för en stund att bygga nytt hus helt efter egna önskemål. Hur skulle det se ut då???

Här är en liten guide genom några Svenska populära husvarianter:

Klassiskt Svenskt hus

koksinredning

Så här ser iaf mitt ultimata drömhus ut …..JA TACK :)

inredningsblogg

Detaljerna är viktigt i ett klassiskt boende, gamla antika saker får gärna ta första parkett. OCH det viktigaste är såklart den öppna spisen och gärna en i varje rum :)

inredningstips 1

badrumsinredning

Så här ser min ultimata våta badrumsdröm ut :)

Modernt hus

drömhuset

basta inredningsblogg

inredningstips

drömhus

När det kommer till modern stil av hus är det strama, rena okomplicerade linjer som gäller likt en röd tröd genom hemmet. Se till att hålla dekoren avskalad och minimalistisk.

Drömhus vid havet

utemobler

koksbankar

kakelugnar

svenskt hus

Att bo havsnära är nog det de flesta drömmer om. Här är det marina färger och material om styr inredningen och då med rent vitt som bakgrund. Men den allra bästa bakgrunden måste jag nog säga är havet i sig själv. Tänk att bara öppna dörren och gå några meter ner för att hoppa i plurret :)

uteliv

Drömhus

Mitt ultimata drömhus är nog en blandning av det klassiska och havsnära huset OCH såklart med torn. Ända sedan jag satte foten på Styrsö har jag varit besatt i sekelskiftesvillor med tinnar och torn :)

Vilket är ert ultimata drömhus???

Ha en härlig dag och sluta aldrig drömma :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis