Årets lyxigaste sammetsinredning

Vem älskar inte sammet och vem älskar inte vår? Så tillsammans bildar dessa två kategorier en perfekt symbios. Jotex tex. har fått in massa fina nya sammetsmöbler i år. Det som är bäst med just Jotex sammetsinredning är att den dessutom är rejält prisvärd. Jag får snart min allra första sammetsstol hem till mig. Det är en rosa modern fåtölj till vardagsrummet och jag är så spänd hur det kommer se ut på plats. Det är det som är så kul med inredning, att man enkelt kan byta ut och ändra om med ett ibland chockerande positivt resultat.

LÄS MER: Här är 5 gifter i er inredning som gör er sjuk

Här får ni nu vårens vackraste sammetsinredning som jag valt ut till er!

Billig sammetsinredning

Matta som ovan finns HÄR Beige sittpuffar HÄR

Så här fint kan ni inreda med sammetspuffar som hemma hos superduktiga @homebyskyman

 

Men halåååå! för mig som ÄLSKAR rosa är detta ovan en våt dekordröm Vem vill ha allt? räck upp handen :)

 

Foto: @kiaudd

Ljuvlig svängd sammetspuff ovan finns HÄR

 

Foto: @interior.by.d

Beige lyxiga sammetsstolar ovan hittar ni HÄR och guldspegel HÄR

Se så vackert beige sammet gör sig ihop med mässing hemma hos superduktiga @interior.by.d

 

Hängare HÄR och orange puff HÄR

Lyxig sammetsinredning till sovrum

INGET kan få ett sovrum att bli lyxigt så snabbt som en väl vald sammetsmöbel. Ovan ser vi makalöst vackra sängbänkar i sammet OCH just nu är allt ovan med rabatt så skynda fynda :)

Sängkläder i sammet

Mattor som matchar lyxig sammet

 

Vackra viskosmattor ovan matchar sammet perfekt. Till saken hör ju att viskos som material är väldigt likt sammet, sådär lyxigt lent och glansigt. Jag förespråkar alltid att välja en neutralt färgad matta för då kan man enkelt matcha med mer färgad inredning i övrigt.

Foto: @homebyskyman

Ovan ser ni Jotex nya sänggavel i sammet hemma hos duktiga @homebyskyman Det har kommit så många fina nyheter från Jotex i vår och speciellt inom sammet. Jag väntar leverans på min rosa sammetsfåtölj nästa vecka och det är SÅ spännande. Man vet ju aldrig hur möbler blir hemma på plats när man skickar efter dem. Ibland blir det precis som man tror medan andra gånger total missanpassat. Med andra ord är att köpa inredning online som att datea på Tinder, man vet aldrig hur det ser ut IRL förrän det är på plats haha :)

Ha en kanon vecka!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024