fbpx

Årets första julklappstips online

DET ÄR DAGS! Japp jag vet att det är långt kvar till jul men jag bara måste rivstarta med några julklappstips online tips. Många är dessutom väldigt tidiga med att köpa julklappar, så detta kan vara värt att spana in för alla er. Det kan vara även lika jobbigt som att springa Göteborgsvarvet att ränna runt efter rätt present på stan. Nej då är det istället bättre att surfa runt i lugn och ro hemma i värmen med chokladkakan i högsta hugg.

Här får ni nu både roliga och unika presenttips, enjoy!

Julklappstips online

Smarta julklappar!

För alla (inkl mig själv) som tappar bort hemnycklarna hela tiden är den magiska nyckel magneten ovan grejen. Den har inga krokar bara magnet och är lättplacerad i tex en liten hall.

Och för alla oss surfnarkomaner är surfbrickan iBed2.0 med kombinerad surfplatta-hållare och frukostbricka i ett bara ett MÅSTE.

Till den dryckesglade!

Sverige är det kaffeberoende landet nummer ett och även alkohol konsumeras kopiöst. Därför är det nästan solklart att en present inom dryckes kategorin kommer göra succé hos de flesta människor. Ovan hittar ni roliga och annorlunda julklappstips till alla som älskar att dricka vare sig det är te, kaffe eller sprit.

Något säger mig även att agent Cooper i Twin Peaks hade ällskat den LIKE-koppen :)

Mjuka paket!

Behöver inte alltid vara trista nej de kan vara mysiga också. Ovan hittar ni riktigt kul kuddar från veckans butik presenter.se Perfekta mjuka presenter till både vuxna och barn. Alla barn i modern tids generation blir glad för en emojikudde i julklapp, tro mig.

Som den crazy cat lady jag nu är så är ju katt nackkudden bara en självklarhet :)

Romantik och mysklappar!

Romantiska prylar passar perfekt som presenter till de nyförlovade, till de nykäar eller bara som en gullig första gest till nya daten. Och alla singeltjejer kom igen nu hur perfekt är inte substitut mjukis mansarmen? Själv kan jag inte bestämma mig om den är kul eller creepy haha :)

Roliga grejer!

Ett gott skratt förlänger livet sägs det, så varför inte ge bort lite förlängt liv i present? Vad sägs om HANDtvålen i ordets bemärkelse, DICK-koppen (perfekt för Donald Trump:) varje singel prinsessas grodprins alltid närvarande i nyckelring form, eller Karma Sutra toapappret som gör att pappa kommer sitta ÄNNU längre på dass :)


Sådär ja! Årets första julklappstips är avklarad och jag hoppas att ni blev sugna på att köpa nåt fint till de kära nu.

Alla produkterna ovan kommer från butiken presenter.se som jag gör ett samarbete med i detta inlägg. Presenter.se har dock inte bara heminredning som kategori utan även produkter inom barn, fritid, mode, teknik , böcker och mycket mer. En kul butik som erbjuder både smarta men också roliga annorlunda produkter som man inte ser i alla andra butiker online.

Att shoppa julklappar är lätt att göra online och ännu lättare blir det när vi bloggare tipsar eller hur :)

När är allra tidigast ni har köpt en julklapp?

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis