fbpx

Arbetsbelysning – Så väljer du rätt lampa

Hösten är en härlig tid med alla vackra färger och löv som dansar i vinden. Vi är också tyvärr på väg in i den mörka tiden, när dagarna blir kortare och nätterna längre… Men arbetstimmar är ändå 8 timmar, oavsett hur vi vänder på det. Så därför måste vi se till att ha bra belysning i varje rum 8 timmar.

Den personliga skrivbordslampan på våra skrivbord är mycket viktigare än de flesta av oss inser. Ofta beror värk och smärta som huvudvärk, ryggont och irriterade ögon helt enkelt på dålig belysning.

Det finns en enkel lösning på detta och det är att investera i rätt kontorslampa på jobbet.

Arbetsbelysning

luxo l1

Luxo L-1

Luxo L-1 – den klassiska lampan designad av Luxo grundare, Jac Jacobsen redan 1937, och har sedan dess sålt över 25 miljoner exemplar världen över. Finns att köpa hos butiken Ergopartner på nätet som säljer allt inom modern kontorsutrustning.

luxo split

Luxo Split

Luxo s Split LED arbetsbelysning är det senaste tillskottet i familjen. Lampan ger massor av ljus – särskilt bra för jobb som kräver extra ljus. Exempelvis kontor eller arkitekter.

luxo ovelo

Luxo Ovelo

Luxo Ovelo LED arbetsbelysning, har ett bra ljus och med sin långa fjäderbalanserad arm, mycket flexibel.

luxo terea

Luxo Terea

Luxo Terea arbetslampa är utformad i en elegant och kompakt design, vilket gör den perfekt för arbetsplatser med begränsat utrymme.

luxo lfm

Luxur Lampor ovan har ett lätt förstoringsglas som ger skuggfri förstoring. Är perfekt ljus för skönhetssalonger – eller enbart till personer som vill ha mer ljus och förstoring när de läser en bok eller handarbete.

Arbetsbelysning tips

Visste du att behovet av mängden ljuset ändras när vi blir äldre? En 40-årig, till exempel, behöver dubbelt så mycket ljus som en 20-åring. Hos onlinebutiken Ergopartner hittar du ett brett urval av skrivbordslampor. Både skrivbordet, utan även belyst förstoringsglas för synskadade eller för verksamhet som kräver bra ljus och förstoring samtidigt – som i skönhetssalonger eller sundhedssektore.

Välj rätt arbetsbelysning och bevara synen länge :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis