Vem är inte trött på det eviga Novembermörkret, kyla och färglös tristess. Jag har själv blivit väldigt sugen på att bo utomlands de värsta månaderna om året i Sverige. Just södra Frankrike känns extra lockande då jag blivit helt förälskad i landskapet och kulturen de senaste gånger jag varit där.

Jag har nu hittat en härlig hemsida jag vill dela med er, vid namn auSud som förmedlar alla former av fastigheter i hela Frankrike. Jag kommer från nu att börja dela med mig av sidor som erbjuder bra boende utomlands, då jag vet att många Svenskar vill flytta men ändå blir kvar i Sverige. Till alla er som bara drömmer SE HIT…

Södra Frankrike

Nice eller Sweden på vinterhalvåret? Hmm… inte så svårt val, va? :) Här hittar du en skön lägenhet till salu i Nice city på auSud hemsida.

Nice France

Fransk idyllisk landsbygd vs. Fransk het stadspuls a la Nice. Vad väljer du att bosätta dig? Väljer du Franskt idylliskt byliv kolla då in detta söta lilla hus.

inredningsblogg

Här i mitt härliga Antibes skulle jag MER än gärna tillbringa alla vintrar i framtiden :)

monaconight

Nära till Monaco är det om du bor i Nice kolla in alla lediga lägenheter och hus på auSud.com

rocamadour

franska hus

Om inte staden lockar kan ni hitta drömboendet på den Franska landsbygden, den underbara lilla gården finns till salu på auSuds hemsida just nu.

resor

Södra Frankrike

Det fastighetsförmedlande företaget auSud grundades 2012 av Holländaren Joost Kooman och Sylvia Toth. Deras uppgift är att förmedla fastigheter över hela Frankrike till utländska kunder. De håller sig hela tiden uppdaterade och man ser aldrig redan sålda hus eller lägenheter på deras hemsida. Det som är största plus med auSud är att de är otroligt hjälpsamma och erbjuder all hjälp möjlig för oss veliga Svenskar att hitta rätt drömhus i Frankrike. De ber erfarna mäklare de har kontakt med över hela landet att erbjuda klienten just det boendet som känns mest rätt för varje klient.

Om ni funderar över att bosätta er i Frankrike kan ni bara kontakta auSud så hjälper de er med att hitta boende nära de hus som ska besökas samt att hitta en bra notarie till hands. Själva har företaget auSud ett enda motto….

Our aim is to make the perfect match between Swedish people who are looking to buy in France and the agents who have the right properties and attitude.

Jag tycker auSud verkar vara den rätta vägen till att hitta drömboendet i Frankrike och besök gärna deras hemsida så förstår ni vad jag menar :)

Ha en härlig helg och gör drömmen sann nu.

Au revoir M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

19 Comments

 1. Låter som en bra novemberflykt – men vintern vill jag nog helst tillbringa i snö och kyla!!

 2. Ja, det är en av mina drömmar också att få bo utomlands de mörkaste och kallaste månaderna på året. Tänkt om man ändå hade ett arbete/inkomst där det räckte att bara arbete halva året och klara sig med det…. kram

  • Maria Reply

   Ja eller som jag jobbar på…passiva inkomster via nätet då kan man bo vart världen man vill när man vill hi hi:) LOVE

 3. I am a woman living in Sweden Stockholm, I thinking about perhaps move to the southern of
  France around the Antibes.

  My Friends tell me that I should make a longer Vacation, so that I can see how it
  feel to be around and perhaps live to live in France, if you stay for a longer while,
  perhaps 6 or 8 weeks. just to have the feeling.

  I wander if You Can You give me any advise.
  Yours sincerely
  Elisabeth Holmberg
  Odengatan 38
  113 51 Stockholm

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.