fbpx

Inredningstips: Anton stol från MIO möbler

Dags för ett hett inredningstips och denna gång är det Mio som fortsätter köra designkopior i smyg. Stolarna Anton denna säsong är väldigt lika designmöbel originalet Eames eller vad tycker ni ?

Jag tycker om att ge inredningstips på designkopior då alla ska har råd att få det snyggt hemma.

Inredningstips

anton stol

Ett inredningstips från mig är att inreda med Anton stol till ett gammalt antikt bord ist. för det på bilden. Gammalt som möter nytt är alltid mer personligt och genuint.

eames stol vs anton stol mio mobler
Chair fight: Eames (left) vs. Anton (right) tvillingar ala designmöbler ??

eames stol

Inredningstips

Jag är helt såld på de här nya stolarna från MIO. De heter Anton som har liknande design som den klassiska Eames stolen.

Personligen tycker jag i detta fallet att MIOs Anton stol är ett strå vassare är Eames. Det som är så bra med den här typen av designstolar är att de passar lika bra vid ett matbord som fristående i hallen. Själv skulle jag kunna tänka mig att sitta på Anton och blogga till er vid skrivbordet :)

Vad tycker ni…Eames stol eller Anton stol ? och är det ok med designkopior ?

Ha en kanonhelg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis