Dags för ett hett inredningstips och denna gång är det Mio som fortsätter köra designkopior i smyg. Stolarna Anton denna säsong är väldigt lika designmöbel originalet Eames eller vad tycker ni ?

Jag tycker om att ge inredningstips på designkopior då alla ska har råd att få det snyggt hemma.

Inredningstips

anton stol

Ett inredningstips från mig är att inreda med Anton stol till ett gammalt antikt bord ist. för det på bilden. Gammalt som möter nytt är alltid mer personligt och genuint.

eames stol vs anton stol mio mobler
Chair fight: Eames (left) vs. Anton (right) tvillingar ala designmöbler ??

eames stol

Inredningstips

Jag är helt såld på de här nya stolarna från MIO. De heter Anton som har liknande design som den klassiska Eames stolen.

Personligen tycker jag i detta fallet att MIOs Anton stol är ett strå vassare är Eames. Det som är så bra med den här typen av designstolar är att de passar lika bra vid ett matbord som fristående i hallen. Själv skulle jag kunna tänka mig att sitta på Anton och blogga till er vid skrivbordet :)

Vad tycker ni…Eames stol eller Anton stol ? och är det ok med designkopior ?

Ha en kanonhelg!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

15 Comments

 1. I love the Anton chair…they look more practical for getting in and out of quickly at a table and the leg design is very classy.

 2. I prefer the Anton- I usually sit cross-legged, so arms on a chair make things tricky for me :) I LOVE the blue room that they styled for the Anton display!

 3. Hmmm, jag har faktiskt kikat på båda. Vill ha ett par till mitt kök, som ska blandas med andra stolar. Men jag tror att Eames är den jag faller för. Eller en billigare kopia möjligen. Beror på snålheten för dagen :)

  Kramar Kicki

 4. You left such a nice comment on my blog. Thank you! I love that blue color in the first photo it reminds me of the sea! Have a great weekend!
  xo
  Sharon

 5. Jag älskar Eames…… men en(eller åtta) Anton skulle absolut vara välkommna hit. :)
  Lisa

 6. I love the Anton chair… it looks very comfortable, almost to the point where it could be too comfortable to get out of! Hope you had a lovely weekend!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.