Inte många vet att jag lidit av kronisk värk och stelhet nästan hela mitt vuxna liv. Genom alternativa behandlingar har jag blivit gradvis bättre med åren, men nacken och lederna mår inte bra alls av kylan på vintern. Denna vintern va låååånnggg och svinkall så jag bestämde mig för att testa en massör som bor ett stenkast från mitt hem.

Jag fick en härlig hård massage hos Anders muskelservice i Majorna!

Massage i Göteborg

bra massage i göteborg

Anders är en kunnig man på sitt område med gediget register av behandlingar inom massage. Det jag gillat bäst med hans behandling är att han anpassar den personligt efter kundens behov. Många massörer jag vart hos kör den robotaktiga löpandeband-massagen alá Volvo, vilket jag Avskyr. Hos Anders får man svara på hälsofrågor och får sedan en helt personlig skräddarsydd massage.

bra massör i göteborg

Jag gillar även när man tar i och det kan jag lova att Anders kan göra. Han jobbar utöver på salongen i Majorna mycket ute på företag. Där hjälper han anställda till en bättre tillvaro och sprider sin kunskap om hälsa och ett mer holistiskt leverne. Om man mår psykiskt dåligt en dag kan det helt klart ha med spänningar i ryggen att göra. Kroppen är en makalös maskin och om vi använder bara röven att sitta på hela dagen, japp då strejkar maskineriet.

Som kvinna kan man även råka på riktiga snuskgubbar inom massage, vilket jag gjort flera gånger blääää. Detta kände jag inte av allas hos Anders, han är en bra man med bra värderingar och som sköter sitt jobb proffsigt.

Anders ger även personliga stretchövningar som man får med sig hem. Kort sagt vill ni ha en individuell massage, i trygga händer utan b shit, då är det Anders Muskelservice ni ska besöka:)

Ni hittar tel nr och hans hemsida HÄR

Massera mera!

LOVE M

massage göteborg

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.