fbpx

Allt för bygg & trädgård hos Verktygshandlarn

Det finns nog inte något folk som renoverar och bygger så mycket som Svenskar gör! Speciellt på sommaren exploderar göra-om-lusten i kapp med alla andra lustar. Sommarstugan får nytt tak, Friggeboden lagas, verandan får ny trätrall eller trädgården nyplanteras.

Det allra viktigaste för bygg & trädgård är riktigt bra verktyg, skyddskläder och maskiner. Utan små små detaljer kan ett stort arbete gå åt pipsvängen!

Bygg & trädgård

verktyg online

Verktyg

Alla verktyg ovan hittar ni HÄR

Hos butik Verktygshandlarn hittar man riktiga kvalitetsverktyg med märken som Vaughan, Estwing, Knipex, Bessey, Morakniv, Irwin, Cat, Expert, Essve med flera.

Att inte tumma på verktygs kvalitet kan förvandla en man med tummen mitt i hand till proffs!

maskiner online

Maskiner

Med hållbara smarta maskiner blir arbetet lätt som en plätt! Alla maskiner ovan finns HÄR

arbetskläder

Skyddskläder & hjälpmedel

För mig som är känslig är det viktigast att skydda mig med mask och rätt kläder vid arbeten. Bara en sådan enkel grej som en förstahjälpen-låda kan avgöra allt om olyckan är framme i jobbet.

Alla hjälpmedel inom bygg ovan och många fler hittar ni HÄR

bygg & trädgård

Ingen handy man utan rätt redskap!

 

Bygg & trädgård online

Här har jag letat fram en riktigt bra webshop med ALL hjälp som går att få inom kategorin bygg & trädgård. Butiken heter Verktygshandlarn.se och har ett gediget sortiment av alla sorters redskap, verktyg, skyddskläder, maskiner och mycket mer. Här är allt samlat på ett ställe så man slipper springa benen av sig efter rätt borrmaskin. Smidigt och fort som attan levereras allt ni behöver till bygget, direkt hem.

Verktygshandlarn satsar endast på allra bästa kvalitet på alla redskap. Noga utvalda varor för att kunden ska få det allra bästa och även till allra bästa pris. Butikens fokus låg redan från starten på kundnöjdhet och de erbjuder alltid allra bästa kundservice. Det kan vara lätt som amatör att gå vilse i renoveringsland, då är det skönt att ha proffsen som kan ge en hjälpande hand till rätt redskap.

Verktygshandlarn har just nu även en kampanj med lågre priser på flera byggvaror och ni hittar hela deras stora sortiment HÄR

Rätt redskap rules!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis