10 Alla Hjärtans Dag-presenter som ger dig mer sex

Varför inte göra Alla Hjärtans Dag till en högtid där du skämmer bort din partner och samtidigt gör så att du får mer sex? Med rätt Alla hjärtans dag-presenter så kan du tända gnistan ordentligt och se till att stunderna i sänghalmen blir fler och att romantiken flödar!

 Här får du 10 konkreta tips på presenter som du kan ge till din partner till Alla Hjärtans Dag. Kom ihåg att man inte bara behöver ge bort en present. Vissa av presenterna är ganska små och kan behöva kompletteras med blommor och exempelvis ett kort och lite choklad, för att din partner ska bli glad.

Alla hjärtans dag-presenter

Massageljus med härlig doft

Det här är ett självklart tips för alla som vill göra förhållandet lite mer sexigt. Ett massageljus är ett ljus som man tänder och som sprider en härlig doft. När ljuset smälter, blir det till en varm och skön massageolja som man kan använda för att ge sin partner lite extra njutning. Du kommer snart märka att detta är det ultimata förspelet och det kommer inte dröja länge förrän ni ligger nakna i sängen.

Sexiga parfymer

Doftsinnet är ett en av vägarna som kan leda in i sänghalmen. Ge bort en sexig parfym som doftar intensivt. Din partner kommer känna sig mer sexig och viljan att ligga kommer öka. Du kan självklart investera i en sexig parfym åt dig själv också för att få ännu bättre effekt.

 

Blommor – en klassiker som alltid fungerar

Sedan urminnes tider har har blommor varit en mycket uppskattad present av såväl kvinnor som män. Kombinera den här presenten med någon annan mer erotisk present den här artikeln och du stärker dina chanser att hamna i sängen med flera hundra procent!

Sextärningar

Sextärningar är en sexig present som gör att det blir lite mer spännande i sängen. Man slår tärningen och får då instruktioner om vad man ska göra med sin partner. Det blir alltså slumpen som avgör och just det faktum att man själv inte längre har kontrollen kan göra att upphetsningen stiger.

Sexsspel

Sexspel är perfekt för dig som vill ge bort en present som ökar spänningen i ert förhållande. Den här presenten räcker länge och kan användas regelbundet för att krydda till det lite extra. Det finns många olika sexspel på marknaden med allt från massage-tema till BDSM.

24 karats guld

Guld fungerar alltid om man vill förföra sin partner med en present. Vem gillar inte att få ett smycke av äkta guld? Gör en romantisk tillställning där själva höjdpunkten blir när din partner öppnar den här presenten.

Champagne

Champagne är en romantisk och sexig dryck som om den serveras på rätt sätt kan göra att dörren till sovrummet ställs på vid gavel.

Romantiska glas

Champagne bör dock serveras i rätt glas! Det finns många fina och romantiska glas som är gjorda för par som vill avnjuta bubbel tillsammans. Kryp ned i sängen med tända ljus och skåla i champagne tillsammans.

DIY – ett eget kärleksbrev

Do it yourself och öka dina chanser att få ligga! Finns det något mer uppskattat än en present där man vet att ens partner lagt ned sin själ och sin tid i att färdigställa den? Köp lite fint papper och vik dina egna kuvert. Skriv så snyggt du kan och berätta om dina känslor för din partner i ett klassiskt kärleksbrev.

DIY – sexiga överraskningar

För dig som vill ta ut svängarna ännu mer, kan du göra små paket med överraskningar för din partner. Det kan till exempel stå “10 minuters massage” på en av lapparna. Sedan är det upp till dig hur intim du vågar vara på de lappar du tillverkar.

Vanliga frågor om Alla Hjärtans Dag-presenter

Det finns många frågor kring Alla Hjärtans Dag-presenter och här besvarar vi några av de vanligaste.

Vad kan man göra på Alla Hjärtans Dag?

Presenter i all ära. Men vad kan man göra för att fira Alla Hjärtans Dag? Man kan resa bort till ett romantiskt hotell, man kan ta en långpromenad tillsammans eller gå på restaurang? Eller så ligger man bara hemma och myser!

Vad säger man på Alla Hjärtans Dag?

Till sin partner bör man inte säga “grattis”. Det är inte så romantiskt. Säg istället vad du känner för din partner och vad hen betyder för dig. Har du svårt att uttrycka det med ord kan du alltid uttrycka det med en present.

Hur blir man mer intim?

Om man vill bli mer intim på Alla Hjärtans Dag, kan man utöver att ge bort en sexig present, göra en aktivitet som sätter igång sexlusten. Forskningen visar att sport och idrott gör att vi tänder till lite extra. Så börja dagen med att utöva någon typ av sport tillsammans.

Summering – Sexiga Alla hjärtans dag-presenter

Om du vill ha mer sex med din partner är Alla Hjärtans Dag ett ypperligt tillfälle att öka dina chanser till just detta. Men du behöver anstränga dig ordentligt och ge bort kärleksfulla presenter, se till att ni befinner er i en romantisk miljö och våga säga till din partner vad hen betyder för dig.

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 507 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis