fbpx

Alla hjärtans dag present: 7 heta tips

Vi närmar oss med stormsteg alla hjärtans dag, några av oss med glädje, andra med lätt ångest. Om man väljer att ge alla hjärtans dag present eller inte är smaksak. Jag tycker hursomhelst att det är underbart med EN dag på året som verkligen firar kärleken. Visst, det är mindre kul som singel att fira, men jag tycker ändå man kan ge sig själv eller vänner kärlek.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris just nu

Jag kommer tyvärr att vara själv på alla hjärtans då Jon är bortrest till New York på jobbuppdrag. Det blir helt enkelt att ge mig själv ordentligt med kärlek. Så klart kommer jag även att ge mig en ordentlig chokladfika – det är också en stor kärlek för mig.

Här kommer några heta alla hjärtans dag presenttips från ELLOS

Alla hjärtans dag presenttips: till henne

1. Choklad
Om vägen till mannens hjärta går genom magen, går kvinnans genom en riktigt bra choklad :) Min heta passion till choklad kommer att vara livet ut. Män kommer och går men min kärlek till choklad består i alla år :)

2. Sexiga detaljer
Kan aldrig gå fel som alla hjärtans dag present eller hur :)

3. Vårlik present
Det kryllar i butikerna just nu av söta vårnyheter och till oss kvinnor funkar det alltid med nya skor eller prydnadskuddar… även som alla hjärtans dag present.

4. Blommor
Har man som kille inte råd med dyra gåvor är fagra blommor den äldsta och mest uppskattade kärleksgåvan av dem alla. Vilket kvinnohjärta smälter inte av synen av sin älskling med en bunt rosor i hand och kärlek i blick :) Blommor väljer jag ut till den bästa av alla alla hjärtans dag presenter.

LÄS MER: 10 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Alla hjärtans dag present: till honom

herrparfym

5. Sexiga accessoarer
Funkar även på pojkvännen och killar uppskattar alltid väldoft och snygga klockor.

alla hjartans dag present

6. Sexiga underkläder
Som både du och han kan njuta av på alla hjärtans kväll… oh la la :)

7. Maskulina vårnyheter
Den nya tidens man är minst lika sko och väskgalen som kvinnor varit i alla tider. Så ny het väska till gymmet funkar kanon till honom som alla hjärtans dag present.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Viktigast av allt är ändå att ge varandra full uppmärksamhet och överdos av kärlek. Vem vet kanske ligger det en efterlängtad liten diamantprydd ring i det söta paketet :)

Där har ni några heta tips på alla hjärtans dag presenter till båda kön. Så klart är kärleken helt gratis och det går att ge hur mycket som helst utan att kräva något tillbaka. Vi visar alla vår kärlek på olika vis – somliga genom presenter, andra ger bort upplevelser och resor. Inget sätt är fel om det i slutändan hyllar det jorden behöver allra mest… kärlek.

Vad tycker ni om alla hjärtans dag och hur firar ni?

LOVE i massor, Maria

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis