Billiga Alla hjärtans dag present tips under 500 kr

Alla hjärtans dag står snart för dörren igen! Fasen vad tiden går fort jag tycker inte det va länge sedan den var. Hursomhelst en kärlekens dag är alltid värd att fira oavsett årstid, väder eller humör. Extra aktuellt känns det i den turbulenta hatiska värld vi lever i just nu. Allt detta hat till Donald Trump från diverse Feministiska anhängare tror jag bara gör saker ännu mer infekterade och sänder helt fel budskap. Det blir hela tiden en vi mot DOM mentalitet från vilket håll dessa grupper än styr och ställer.  Det i sin tur bildar ÄNNU mer hat och i detta fallet mot oskyldiga män som varken våldtar, hatar kvinnor eller hejar på Trump.

Nej jag är inte Feminist ett dugg utan jag är istället humanist, dvs. jag ser hellre  människor som människor istället för bedömer dem efter kön, ålder eller ras. Jag tycker vi ska lägga ner hatet helt och istället fokusera mer på en kärleksfull attityd mot alla och varför inte börja mitt i vardagen med att bara vara hjälpsam och le mot främmande person en gång varje dag.

Kärleken kan ändra allt och därför är den verkligen värd att firas! Här får ni en billiga Alla hjärtans dag present special för både kille och tjej.

Billiga Alla hjärtans dag present tips

Alla hjärtans dag present till henne!

Med henne menar jag inte direkt till flickvännen. Jag tycker alla hjärtans dag ska vara till för ALLA oavsett man är singel eller i par. Så varför inte ge bort en sjukt snygg outfit till syrran, mamma eller bästa väninnan?

Alla ursnygga billiga vår nyheter ovan hittar ni att köpa HÄR

Alla hjärtans dag present till honom!

OCH samma gäller med en kärleksfull gåva till honom. Oavsett det är till älsklingen, pappa, polaren, brorsan. gammelmorfar, morbror ja you name it. Alla män är värda lite extra omtanke i den grå vardagen. En snygg moderiktig present kan aldrig gå fel tro mig.

ALLA fräscha fynd ovan inkl märkes prylarna kostar under 500 spänn och ni hittar dem HÄR och HÄR

Se på katten och lär! Husdjuren ger ovillkorlig fri kärlek till alla, oavsett vem de möter varje dag året runt:)


Jag avslutar med att önska er ALLA en fantastisk kärlekens dag! Vare sig ni firar i par eller med er själva, den största kärleken av alla är trots allt den vi ofta missar att ge till oss själva.

Hur ska ni fira Alla hjärtan i år ? nån överraskning på G :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Marjorie tisdag, februari 7, 2017 - 23:49

Love the burgundy skirt!
xx

http://www.mybeautrip.com

Svara
Lena i Wales onsdag, februari 8, 2017 - 10:44

Jag kommer inte att vara hemma denna Alla Hjärtans dag, så det blir inga presenter.
Kommer att vara nära dej geografiskt, tror jag.
Ha det bra!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 165 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis