fbpx

Alla hjärtans dag present till singlar

Alla hjärtans dag är en mycket ångestladdad dag för många singlar därute. Att se romantiska Lady och Lufsen-par hett kyssandes vart man än går kan vara lagom kul på kärlekens dag.

Eller ve och fasa bli hembjuden till kompisparet av ren barmhärtighet. Ja för det är jääätekul att hänga med två som kör heltidshångel och hoppas tredje part går hem snart. Eller värre upp de hoppas på uppfyllda secret dreams om trekant några vinflaskor senare:(

Nej ett mycket bättre alternativ är att fira kärleken till sig själv MED sig själv (med undantag för mysiga tjejpolare och heta killkompisen:)

Vassegooooo en lyxig sexig Alla hjärtans dag present till singlar special till er snyggingar !

Alla hjärtans dag present till singlar

alla hjärtans dag upplevelse present

1. SPA dag med bara mig

Jag själv tog en heldag själv på St Jörgen förra året och det kan verkligen rekommenderas. Även Skönhetsfabriken i GBG har härliga spa måbra-dagar som garanterat får er att glömma allt annat Alla hjärtans-ståhej. Ta helt enkelt reda på ett SPA nära där ni bor och boka in en heldag på Alla hjärtans dag redan idag.

Har ni inte råd med SPA så beställ en mini dag ansiktsbehandling på närmaste skönhetssalong, bara det gör skillnad.

Att vårda, smörja och försköna oss själva är sann egenkärlek!

Bra SPA i Göteborg hittar ni HÄR HÄR och HÄR

alla hjärtans dag present henne

2. Bjud hem bästa singel mingelvännerna

Istället för att dränka chokladpaketet än en gång i egna tårar framför en kliche chick rulle. Bjud hem andra singelvänner på after noon tea eller mysigt mingel. På after noon tea kan alla frossa i choklad men istället skratta i glad gemenskap.

Vem vet någon kanske drar med drömprinsen som plus 2 :)

alla hjärtan kryssning

3. Ta en dagskryssning eller tågresa

Varför inte ta och resa bort en snabbis på Alla hjärtan? Från de större städerna går regelbundet både tåg och båtar till mysiga grannstäder som Köpenhamn och Oslo. Väl där kan man unna sig att shoppa loss rejält och inget får en att glömma misär mer än att hittat de perfekt sittandes jeansen :)

På tåget hem kan det vara dags att mingla i restaurangdelen och hoppas på några heta affärsmän från 1 a klass att flirta med :)

dorsia hotell göteborgdorsia hotell sovrum

4. Me Myself and My hotell getaway

Du har länge drömt om DET hotellet, att ta in där och bara vara. NU är det allra bästa dagen att göra det på. Ta in på en Alla hjärtan getaway hotelldag med dig själv. Jag rekommenderar mitt hotell nr ETT Dorsia här i Göteborg. På hotell känner man sig aldrig ensam heller då det alltid är trevlig personal som passar upp nonstop:)

Vem vet kanske en het flirt uppstår i hotellbaren senare på kvällen, efter en lång härlig hotellmiddag med mycket rödvin:)

Bra hotell att getaway på i GBG HÄR HÄR och HÄR

alla hjärtans dag

5. Gör en inre andlig kärleksresa

Åk på ett yoga retreat i tystnad eller gå på meditation i staden där ni bor. Att vara med sig själv i tysthet utan allt socialt mediabrus kan vara en STOR upptäckt i sig. Kanske kommer man på att saker saknas i livet eller borde förändras innan man tar in en partner att dela det med. Träffa andra andliga sökare och dela tankar om livets mening kan vara jättebefriande.

Ta reda på bra retreats via google i ert område och ett JÄTTEBRA meditations center med det vackra namnet Hjärtjuvel i Göteborg dit jag brukar gå ibland hittar ni HÄR

NEJ sånna platser är INTE flummiga de är livbejakande spännande och alldeles underbara:)

alla hjärtans dag tips

 

Alla hjärtans dag present till singlar

Såååååå istället för att klicheaktigt tårdregla i kudden på Alla hjärtans dag, över vad ni inte har, se alla möjligheter vad ni kan göra helt själva istället.

Bara en singel kan flyga fritt så ut bara och pröva vingarna på helt okända nya marker.

Selfie love!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis