fbpx

Alla hjärtans dag present: 6 sexiga tips

Vi närmar oss med stormsteg Alla hjärtans dag och med det den lätta ångesten inför alla hjärtans dag present köpet som måste bli oförglömligt. I år har jag valt att ta ett steg ifrån allt det materiella vi ändå drunknar i av överflöd efter julhandeln. Nej varför inte istället ge bort något som etsar sig fast i hjärnan och bildar ett vackert minne för livet ?

LÄS ÄVEN: Restips – 7 platser i Portugal ni inte får missa

Jag talar om att ge bort något att göra ensam eller tillsammans, en upplevelse att smaka på och förundras. Mitt ultimata alla hjärtans dag present tips är ge bort en livsnjutar upplevelse i kärlekens tecken  :)

Do it together and enjoy it together

 Alla hjärtans dag present tips

Assorted handmade chocolate pralines in a row.

1. Chokladprovning mmmmm: är nog en av de bästa alla hjärtans dag presenten både en tjej eller kille kan få. Provsmaka väl utvald choklad tillsammans och bara njutttttt. Lets deal har ofta deals med just detta och kolla även in Chokladfabriken som har härliga välsmakande upplevelser. Detta väljer jag ut till årets androgyna alla hjärtans dag present.

Det är heller oftast inte dyrt att boka en chokladprovning så varför inte prova detta som alla hjärtans dag present :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Alla hjärtans dag present henne

2. Klassikern: som håller fram till jorden går under, är bjud din älskade på ett fint restaurangbesök. Att stirra likt Lady & Lufsen i varandras ögon och dregla över pastan kan aldrig gå fel….eller :)

Men kom ihåg här funkar inte en taskig hamburgerbar, utan ta i ordentligt en fin restaurang helst vitdukat ska det vara. Det är ändå din alla hjärtans dag present till din baby och då vill du förhoppningsvis att partnern ska minnas maten med glädje inte illamående.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-känsla

Tipset: ta reda på om din käresta har några matallergier innan matbesöket annars slutar kärleksmötet i sängen……ENSAM :)

3. Ge bort en resa: varför inte ge tjejen en härlig Yoga, pilates eller SPA-resa som alla hjärtans dag present ? Jag har tex. hittat en underbar yoga retreat sida vid namn bookyogaretreats.com här hittar ni yogaresor BILLIGT och de finns för alla smaker.

Säg till din partner på Alla hjärtans dag att hon fått resan och låt henne sedan välja själv på sidan vart hon vill åka Denna alla hjärtans dag present kommer garanterat bli den hon mins mest av ALLA tro mig ( jag är ju tjej :)

Alla hjärtans dag present tips honom

4. Ge bort massage : JAAA killar älskar också massage så varför inte ge bort en DUO-upplevelse. Han får underbar massage från en snygg massageterapeut medan han ser dig får massage samtidigt, två drömmar i en kan det bli bättre.

ELLER har man inte råd med en proffsig massagebehandling, ge ist. bort ett väldoftande massageoljekit sätt sedan på dig sexiga underkläder och ge honom massagen själv. Vilken kille vill inte ha massage från sin tjej och få en alla hjärtans dag kväll med garanterad Happy ending.

LÄS ÄVEN: 10 hemliga tips för ett sexigare sovrum med mer åka av

5. Provköra het sportbil: denna alla hjärtans dag present gillar nog alla män i hela världen. Via tex. Lets deal och Groupon säljs ofta deals där man kan få provköra sportbilar som Ferrari och liknande. Sidan liveit.se har härliga upplevelser där man får köra banracing med valfri sportbil.

Tro mig han kommer skaka av exaltering när han fått denna heta present och du får se en sexig kille i sportbil på köpet :)

6. Hotellbesök : Bjud din kille på en romantisk hotell weekend. Bara ni två ensamma kan i härlig spännande ny miljö hångla och stanna i den lyxiga sängen hela dagen låååånggg ….bara det :)

Ett supertips från mig på ett fantastiskt romantiskt hotell är Pigalle här i Göteborg. En perfekt plats att fly den grå trista vardagen med sin älskling, i underbara miljöer och med mat i världsklass.

Men kom ihåg i slutändan är det inte vad man upplevt i livet som räknas utan VEM man gjort det med :)


Jag hade själv blivit riktigt glad för den yogaresan kan jag säga :) I slutändan i livet är det trots allt inte materiella saker vi minns när vi ser tillbaka på vårt liv. Nej det hjärtat minns är de människor vi mött som gett oss ljus och glädje, vi minns upplevelser tillsammans med vår älskade. Därför är mitt bästa alla hjärtans dag present tips att ge din älskade ett minne som han eller hon kommer minnas och se tillbaka på fylld av värme och kärlek.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar som ser lyxiga och dyra ut

Måste alla hjärtans dag bara firas av par ??? Nej och vi behöver inte bara fira kärleken EN dag om året vi behöver mer kärlek varje dag och sprida ljuset till varandra. I en tid av terromord, youtube haters och cybermobbning måste vi vända på hatet nu. Det gör vi genom kärlek i vardagen att le åt någon vi inte känner, hjälpa damen i kassan att bara vara kärlek mot allt och alla vi möter. Det är sådana små saker som till sist blir stor och förändrar en hel värld. Det är som i filmen med Kevin Spacey Pay it forward. Tänk på hur ni är mot folk i jultider och var det HELA året ist. inte så svårt va :)

Mer kärlek åt folket i vardagen och låt varje dag året runt bli en alla hjärtans dag, det är något att fira :)

Har ni någon speciell alla hjärtans dag present som ni minns mest ???

BIG LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis