fbpx

10 snygga Åhlens skor under 2000 kr

För alla er som gillar Åhlens skor och deras sortiment ska ni fortsätta läsa här! Jag bor i Göteborg och brukar ofta besöka Åhlens city där. De har en övervåning för damer sprängfylld med designerkläder. Jag bara älskar att gå runt därinne, då det aldrig är så mycket folk. Det känns mer avslappnat och lyx att shoppa där än i röriga sprängfyllda butiker som tex. Zara i GBG. När det kommer till Åhlens skor så har de den avdelningen på nedre plan i Göteborg. Jag tycker dock att Åhlens online har ett bättre skosortiment. Därför har jag valt ut de snyggaste Åhlens skorna jag hittat åt er.

LÄS MER: 10 snygga Åhlens väskor på REA just nu

Här får ni nu 10 snygga Åhlens skor under 2000 kr…..Enjoy!

Ni hittar Åhlens skor ovan HÄR

Sneakers – super trenden!

Ni hittar trendiga sneakers ovan HÄR

Inget är trendigare inom skor nu än vita sneakers med tjock sula!

Skor ovan finns HÄR

BILLIG INREDNING

Ni hittar snygga skinn boots HÄR

Fina skor för fina festen

Ni hittar finskor ovan HÄR

Klä upp er för fin fest med dessa lyxiga Steve Madden klackar!

Vita sportiga skor ovan HÄR

Ergonomiska skor!

Ni hittar foträtta sandaler ovan HÄR

Ni hittar beige sandaler ovan HÄR

Svarta sko snyggingar!

Ni hittar snygg Zebra sko ovan HÄR

Ursnygga klassiska svarta sneakers ovan HÄR

7 tips för att ta hand om era skor

Vackra skor kräver inte mycket, allt de behöver är lite uppmärksamhet från din dags fullspäckade schema. Låt inte dina skor tro att du inte längre bryr dig om dem Följ bara dessa enkla tips och underhåll dem:

1. SKOR HATAR FUKT:

Håll dina skor borta från fukt eftersom fukt kan resultera i tillväxt av bakterier som kan göra att skomaterialet lätt bryts ner när du äntligen bär dem. Använd torkmedel som silikapåsar eller geler för att hålla dem fukt- och bakteriefria. Om du inte har kiseldioxid kan du fylla på dina skor med tidningar och byta dem efter någon vecka och på så sätt skydda dina älskade sulor från fukt.

2. HÅLL DEM BORTA FRÅN DAMM:

Det är aldrig tillrådligt att bära samma par skor regelbundet, men det betyder inte att de inte ska rengöras och hållas dammfria. Överdrivet damm kan leda till att den naturliga skofärgen försvinner och få dem att se gamla ut. För att hålla dina skor nya som alltid, polera/rengör dem regelbundet. Håll också dina skor säkra och borta från vanliga hemmatofflor för att undvika att damm lägger sig på dem. Det bästa stället att förvara dina skor är skoskåpet.

3. SKODON ÄR BRA:

Placera ett skodon i skorna medan du inte har dina skor på dig eftersom det säkerställer att skons naturliga form och struktur återställs. Dessutom kan cederskoträd användas för att hålla dem fuktfria.

4. HÅLL DEM BORTA FRÅN DIREKT SOLJUS:

Extrem värme eller direkt solljus kan resultera i torrruttnande och kan få dem att stelna upp vilket resulterar i att de smulas sönder. Håll istället dina skor i en kontrollerad miljö och se till att de får en längre livslängd när du äntligen kliver ut.

5. ANVÄND INTE SKOBOXAR I PLAST:

Sulor behöver ordentlig luftcirkulation och därför är skokartonger i plast eller till och med kartong aldrig bra för dem. Använd väskor som är gjorda av andningsbart tyg för att förvara skor och låt luftcirkulation enkelt och effektivt. förvara skorna.

6. ANVÄND POLISH AND SHINER:

Precis som själar behöver en hälsosam behandling för att hålla sin hud ung, behöver sulor poleras och glans för att förbli ung. Att regelbundet polera dina skor och ofta applicera en shiner hjälper till att ge dina skor en längre livslängd och hjälper till att behålla deras glans och struktur.

7. HÅLL SKOSULAN REN:

Bra sulor är grunden för fantastiska skor, därför är det mycket viktigt att behålla dina skosulor. Här är vad du kan göra för att säkerställa att din sula är ren och snygg:

  • Knacka ihop skorna utanför så att det lösa dammet faller av.
    Använd en borste för att få bort smutsen från sulorna.
    Använd en torr pensel för att få bort smuts från spåren i sulorna.

INREDNINGSVIS SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis