fbpx

A fashion fairy from RED Valentino

Jag börjar detta inlägg med att säga att i vår kommer jag ha en ny kategori här på bloggen kallad På hemmaplan. Det kommer att bli tips på butiker, cafeer och allmänna smultronställen från min kära hemstad Göteborg. Jag börjar imorgon med en härlig butik här i Göteborg…så stay tuned :) Nu tillbaka till Fredagens inlägg…

79ideas-beautiful-polka-dot-skirt

inredningsblogg

Synden vs. oskulden eller den mörka och ljusa sidan som vi alla gömmer inom oss.

inredningstips

swedish model sexy girl

A modern Cinderella ….ready to rock that castle :)

 

Jag verkligen ÄLSKAR sagor därför måste jag dela med mig av RED Valentinos senaste alster, som jag döpt till A fashion Fairy. Vi blickar ett år framåt till höst/vinter 2013-14 och tar ett steg in i sagans magiska värld. Modeskaparna till denna kollektion har hämtat inspiration från sagor som bla. Hans & Greta av Bröderna Grimm.

RED Valentinos  kollektion är en parad av ärmlösa flickiga klänningar, veckade kjolar, vackra slängkappor, korsetter, blusar och stickade tröjor. Vi ser även tjockare ytterplagg som snygga kappor och jackor,  velourbyxor/ kostymer och stickade koftor. En allt igenom härlig kollektion och modellens docklika look inger en  förtrollad Alice-in-fashion-land känsla. Det ska krävas Valentino för att få vintern att verka mer lockande:)

Vad tycker ni om denna udda kollektion???

Snipp snapp snut… så var sagan slut :)

THE END

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis