Bästa julklapp till pappa 2023 (& varning)

Bästa julklapp till pappa 2023 (& varning)

Letar ni julklapp till pappa men inte vet vad ni ska köpa? I detta inlägg går vi igenom 6 bra julklappar till alla pappor och några ni måste undvika till varje pris. Pappor är underskattade hjältar i våra liv och julen är en tid då vi kan visa dem hur mycket de betyder för oss. Att hitta den perfekta julklappen till pappa kan vara en svår uppgift.

LÄS MER: 10 bästa plastgranar nånsin

Ta en titt i detta inlägg på några av våra favoriter som hjälper dig att hitta inspiration till din egen pappa:

Julklapp till pappa

Klockor ovan HÄR och HÄR

En tidlös klocka

En klocka är en fin present som din pappa kan behålla och bära i många år framöver. Välj en klocka som inte är för high fashion. Istället kommer en tidlös design att stå sig genom tiderna. En av våra favoriter är det danska klockmärket Nordgreen. Nordgreen har ett antal olika mönster att välja mellan. Deras klockor är prisvärda och högkvalitativa. Detta kommer att ge din pappa ett leende på läpparna.

Whisky Set

Om din pappa är en ivrig whiskyälskare, varför inte välja ett whiskyprovningsset. Några av våra favoritwhiskysorter kommer från:

  • Skottland
  • Irland
  • Japan

Ett antal fina presentset inkluderar en flaska whisky och en whiskykaraff som de kan förvara den i. Det här är ett riktigt statement för vilken pappas hemmabar som helst.  Ofta kommer whiskyset med provsmakningsanteckningar och informationskort för att lära din pappa mer om denna uråldriga sprit.

Ni hittar whiskey karaff HÄR

Utomhus Äventyr Gear Set

För friluftsälskaren gör många märken presentset för utomhusäventyr vid den här tiden på året. Om du inte hittar en du gillar, varför inte göra en korg själv. Bra hamper-artiklar inkluderar vandringskängor, vattentäta kläder, en slitstark ryggsäck eller multiverktyg.

Merano Tröja i ull

Merano-ull är ett vackert mjukt material som är den perfekta presenten eftersom din pappa kanske inte köper den till sig själv. En tröja i Merano-ull är perfekt för de kalla vintermånaderna. En av våra favorittröjor är från det svenska märket ASKET – som erbjuder en tröja med halv dragkedja eller utan dragkedja i en rad olika nyanser. ASKET är ett hållbart varumärke med fullt spårbar kashmir. Tröjorna är slitstarka och bekväma och en riktig investering i många år framöver.

Ni hittar pikétröja ovan finns HÄR

Pikétröja i ekologisk bomull

Ett annat klädesplagg som är populärt bland pappor runt om i världen är den ödmjuka pikétröjan. Pikétröjor i ekologisk bomull bör vara ditt favoritplagg. Dessa är både hållbara och svala och håller värmen ute under de varma sommarmånaderna. För julvibbar kan du välja pikétröjor i djupgrönt eller en fyllig vinröd.

Återanvändbar vattenflaska i rostfritt stål

Vattenflaskor i rostfritt stål är ett bra sätt att hålla sig hydrerad samtidigt som du gör din del för planeten. De är mer miljövänliga och hållbara än plastflaskor och kan användas om och om igen. Det här är en praktisk men cool present som din pappa skulle uppskatta. Med så många vattenflaskmärken på marknaden finns det ett antal olika storlekar och nyanser tillgängliga.

Ni hittar stål vattenflaska ovan HÄR

Gåvor att undvika

Även om det finns många presentalternativ på marknaden, finns det några att undvika.

Nyhet Slips Uppsättningar

Även om roliga eller nya slipsset kan få ett skratt när de först öppnas, kommer de inte att bäras. Välj istället en present som din pappa kan använda om och om igen. Om du funderar på en slips, välj en som är elegant och sofistikerad.

Meningslösa prylar

Det finns ett antal budgetprylar på marknaden, men vem använder dem egentligen? Undvik att ge din pappa något som kommer att hamna längst ner i en låda. Välj istället en present som är kopplad till din pappas hobbyer för att se till att han verkligen tycker om den!

Slutsummering – julklapp pappa

Julen är en tid för att ge – men du vill att gåvorna du ger ska vara fantastiska. Låt dina julklappsval visa hur mycket du uppskattar din pappa. Från cool teknik till tidlösa modeplagg, det finns mycket att välja mellan. Undvik de generiska gåvorna så får du en bra start. Vi hoppas att den här listan kan hjälpa dig att bocka av ytterligare en gåva från din julklappslista.

FAQ

Tänk om pappa inte gillar utomhusaktiviteter eller mode?

Alla pappor är olika. Tänk på din egen pappas intressen och välj en present kopplad till det. Detta kommer att visa att du har lagt ner mycket kärlek och tanke på det. Din pappa kommer att ha ett stort leende på läpparna.

Hur kan jag se till att kläderna är hållbart producerade?

Varumärken blir mer socialt medvetna. Därför brukar de marknadsföra om deras kläder är hållbara. Leta efter certifieringar på varumärkets webbplats för bekräftelse.

 

 

 

 

 

 

  1. Snyggt!

    Sv: haha var super gott! (sry för sent svar, just back)
    Kram

  2. Tack för alla sovrumstips. I nästa vecka kommer vår nya säng. Svart tygavel med knappar. Vet i tusan hur jag ska få till resten. Antingen modernt m väggburna natt-bord eller guld, som du har visat.
    Vi får se.
    kramis på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024