9 tips för en härlig höst

(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Höststormar sveper in och naturen skiftar till sin färgstarkaste outfit. Tyvärr drabbas många människor av höstdepression när mörkret sänker sig och sommaren tar farväl. Om man bortser från mörkret och regn så finns dock mycket positivt med hösten, som är min favo årstid (förmodligen för att jag fyller år i Oktober:) Nedan följer några tips hur du kan hålla gnistan uppe och få en riktigt härlig höst!

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

porslin

1. Fika, fika, fika…..Hösten är cafeernas storhetstid och vi fikar som aldrig förr. Kalla vindar viner utanför och vad är då mysigare än en kopp hett kaffe eller te i bästa vänners lag. Är du ensam på cafe kan vänner ersättas med  bra med en god bok till latten:)

inredningsblogg

2. SHOPPA loss…..förträng vinterdepp och gå loss som en tvättäkta shoppahollic i favo köpcentrat…personligen tycker jag inget får solen att  lysa starkare på en regnig dag än ….some serious CHANEL shopping:)

INREDNINGSVIS SHOP

europamobler

3. Sova läääängeeee…..På hösten kan du ta lång sovmorgon utan dåligt samvete och stress att du MÅSTE ut och vara hurtig i värmen. Enligt Ayurveda är vintern Vata och en tid för vila, vi människor är alldeles för dåliga på att följa årstidernas rytm.

chokladkaka

4. Baka en kaka…..Passa på att använda naturens läckerheter som finns i moget mångfalld på hösten. Gör härliga muffins och pajer av diverse bär och frukter. Rester kan frysas in och användas på vintern.

inredningstips

5. Gosa med dina cuties…..husdjuren går även dem in i lite höstdepp så passa på att gosa lite extra med dem. Kanske överraska dem med lite ny mat som kan hamna på favorit menyn…..mjauuu ….vov vov :)

ogonskugga

6. Gå en makeup-kurs….På vintern skiftar huden färg och då behövs även en ny makeup att matcha en mer blek ton. Ta med dina bästa polare och gå en härlig makeup kurs, duktiga makeup artister ger dig personliga tips och råd. Inget får dig le större än att se ett nytt fräscht ansikte i morgon spegeln:)

presentpapper

7. Använd naturen…..Gör vackra prydnader att ge bort av naturliga material plockade på vägen hem fån jobb/skola. Naturen bjuder på färgprakt av sällan skådat slag så passa på att göra något fint.

fejk spis

8. Använd MYCKET levande ljus i ditt hus…..Finns det något mysigare än att äta middag i levande ljussken. Se till att ha MÅNGA levande ljus på mörka vinterkvällar. Tänd en brasa i öppen spis för värmande romantik faktor..har du ingen äkta finns det vackra fejk spisar, som den på bilden:)

cykelkorg

9. Sist men inte minst….UT och GÅ…även om det kan kännas motigt i höststormar så är det viktigt att få dagsljus, för att få upp D-vitaminet i kroppen. Ta en långpromenad och njut av naturens mäktiga färgrika spel en solig höstdag och mörkret känns genast långt borta:)

Vilket är ditt hetaste tips för att klara sig från höstdeppen???

LOVE M

REA SHOPPING TIPS

Jotex
3 849,305 499
KÖP HÄR
Jotex
3 779,305 399
KÖP HÄR
Jotex
1 259,304699
KÖP HÄR
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
KÖP HÄR
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
KÖP HÄR
Jotex
5 739,30 -30%8 199
KÖP HÄR

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis