fbpx

9 enkla billiga påskdukningar som ändå ser lyxiga ut

(Innehåller Cervera, Hemtex, Lagerhaus annonslänkar)

Letar ni billiga påskdukningar som ändå ser lyxiga ut? Sluta leta för här tipsar jag om de absolut bästa påskdukningar ni kommer finna. De är både kreativa, roliga, enkla OCH billiga att göra. Det är väl just det som är Påsk dvs. lekfull och kul? Påsken som högtid har blivit allt mer poppis år för år och den signalerar starkt vår och bättre tider. Vintern i år har fasen vart det längsta i mannaminne, så vi behöver glada kaniner, färgglada ägg, galna påskärringar med kvast och allt det andra roliga för att locka fram våren en gång för alla.

Här rivstartar jag påsken med 10 billiga påskdukningar alla klarar att göra och även barnen.

LÄS MER: INREDNINGstrender 2021 – 10 HETASTE största I ÅR

Påskdukningar

HUR vacker är inte denna glammiga påskdukning? Vid första anblick kan man tro den är komplicerad, vid andra anblick inser man att nej det är den inte. Förutom dukningsgrejerna jag tipsar om nedan så får ni köpa massa färgglada blommor och måla lite påskägg för att fixa denna glammiga stil.

Fixa stilen glammig Påskdukning med färg!

De har använt en marmor mönstrad duk ovan men jag rekommenderar en vi neutral som underlag ist och ni hittar flera fina HÄR Perfekta vita tallrikar med lätt guldkant finns HÄR Guldbestick hittar ni HÄR Servetter perfekta för glammig påsk hittar ni HÄR

Nyheter som trendar

Här ligger fokuset helt på valet av duk och bordstabletter. Enkla klassiska dukningar med vitt porslin och några enstaka tulpaner, snyggt och avskalat.

Fixa Påsk stilen avskalat stilrent!

Ni hittar grymma billiga bordsdukar HÄR och bordstabletter HÄR

Foto: homespo.se

Foto: homespo.se

Måste Påsk vara gul? Absolut inte och ovan ser vi varför. Ett helvitt fräscht påskbord med bara några guldiga detaljer, ger ett lyxigt men ändå enkelt intryck.

LÄS MER: 8 kreativa påskris stilar att kopiera hemma

Fixa stilen vit Påskdukning!

Vitt vackert porslin hittar ni billigt HÄR Fina ljuslyktor och ljusstakar finns HÄR Glammiga guldbestick hittar ni HÄR

Gör det själv påskpynt!

Det kan vara fint att hotta upp påskdukningen med några DIY Påsk detaljer. Här ser vi hur man kan återanvända gamla grejer som kartonger, trälådor och retro glas för att fixa en personlig dukning.

OBS inga affiliate länkar till äggkartonger och gamla plåtburkar så det får ni hitta själva :)

Här satsar man helt på färg och går all in alá Easter fire cracker. Tänk färgglad duk som bas, vitt porslin för att balansera och massa färgstarka påskägg.

Fixa stilen färgglad Påskdukning med ägg i fokus!

Ni hittar fina färgglada bordsdukar HÄR vitt porslin HÄR och bordstabletter HÄR

LÄS MER: 10 mest uttjatade inredningsprylar på Instagram just nu

Jag passar på att än en gång TACKA er för så himla många fina roliga coments om mitt inlägg om uttjatad Instagram inredning (se länk ovan) . Det hade jag aldrig trott utan snarare på en lätt hatstorm haha. Det är så intressant det där med att vara frispråkigt rak som jag är. Antingen skrämmer det, eller också får det andra att också öppna upp. Jag vet inte vad jag fått mitt jäklaranamma från förmodligen av att jag va mobbad hela uppväxten. Då kvävde jag så jäkla mycket jag ville säga men aldrig vågade av rädsla mobbingen skulle bli värre. Så nu som vuxen har jag inga hämningar alls med åsikter om vad jag tycker både i tal och skrift. Det är lite som jag ger igen till mobbarna då, genom att vara rak och ärlig i nutid för att inspirera alla att stå upp för sin sak och inte hålla käft. Varför vara som alla andra och tala som alla andra, när man kan köra sitt race och vara unik liksom?

Jag hoppas att ni blev inspirerade av mitt påskinlägg ovan och att ni testar att göra några av de vackra kreativa dukningarna.

Ur kreativiteten föds styrkan att våga vara unik och ingen annan lik!

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis