8 Mors dag presenter mamma verkligen vill ha

Mors dag presenter brukar oftast vara blommor, smycken eller choklad. I alla fall om de kommer från en man som oftast har förutfattade meningar om vad en kvinna vill ha. Den moderna mamman kräver dock liiiite mer eftertanke om presenten. Det hon verkligen VILL ha är en riktigt schysst inredningspryl eller möbel. Jag menar kom igen tjejer vem säger nej till en lyxig golvpuff eller ett soffbord to die for? :)

Här får ni (alla män:) 8 mors dag presenter den moderna mamman verkligen vill ha utan att låtsas.

Mors dag presenter

Inredning till mor ovan från vänster som följer: 1. Guldfärgad rull/drinkvagn finns HÄR 2. Döläcker rosa sammetsfåtölj HÄR 3. Modern taklampa i krom HÄR 4. Lyxig sänggavel HÄR 5. Grå sittpuff HÄR 6. Stilrent soffbord HÄR 7. Relax hängmatta till mamma HÄR 8. Rund spegel HÄR

Visst bli ALLA kvinnor oavsett ålder glada för att få inredning i present. Det är vad jag kallar den perfekta gåvan som aldrig kan gå fel (jo isf om man råkar köpa fel färg på möbeln:) Jag brukade alltid ge min mamma de allra finaste mors dag presenter, för hon var värd det om NÅN. Jag vet även att hon älskade liljekonvalj, så varje Mors dag plockade jag en väldoftande bukett till henne. Jag har inte min mor kvar i livet och på sådana dagar som Mors dag då gör det riktigt jäkla ont. Jag miste mina föräldrar alldeles för tidigt och det är jobbigt att inte känna de familjebanden, då jag även är singel.

Därför säger jag till er alla därute att ta hand om mor som ni firar på bästa möjliga vis och med tacksamhet. Man vet aldrig när ens anhöriga går bort och ibland går det fortare än man tror. Att ge tacksamhet och kärlek varje dag till sina nära och kära , det är den bästa present man kan ge…och på andra plats kommer inredningsprylar:)

Mer mamma love!

PUSS Maria

INREDNINGSVIS SHOP

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Miss Jennifer
  tisdag, maj 22, 2018 at 14:12

  Jag älskar heminredning, tack för tipsen :D

 • Reply
  Ann
  tisdag, maj 22, 2018 at 20:09

  Inte speciellt lantligt… förstår ej vad detta har att göra i gruppen Lantligt och inredning…

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, maj 22, 2018 at 20:25

   Heter inte gruppen lantligt OCH INREDNING ? och du anser det jag inte visar är inredning haha jäkla gnällkärring gå till en annan sida då.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.