fbpx

Tavlor – 8 inredningstips för hetare väggar

(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Sugen på att göra en förändring i höst uppåt väggarna därhemma?? Ibland kan man bli gråhårig för tavelväggen inte blir som i tidningen utan snarare en saligröra-vägg. Här följer därför några heta inredningstips för att få till det på tavelfronten!

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

Inredningstips

Inredningstips för hetare väggar: Tips #1

Detta tavelkollage var kärlek vid första ögonkast för mig. Ta helt enkelt och rama in dina favo fashion pics, gärna i enkla ramar som på bilden. Chanels lyx-logga gör sig lika bra på väggen som i badrumsskåpet och är ett måste för varje sann fashionista :)

Enkelt är också att bara sätta lika storlekar bredvid varandra no fuzz no buzz!

inredningsblogg

Inredningstips #2

Har du tomma tavelramar som inte används…varför inte använda dem utan innehåll. Blanda med några arty pics och du har fått en het vägg ala scandinavian style :)

INREDNINGSVIS SHOP

prydnadskuddar

Tavla med ögonchoklad och lite ögongodis från Gossip Girl på köpet mmmmm kan det bli bättre :)

Inredningstips #3

Blanda gammalt och nytt, min melodi! Du kan som på bilden använda en stor tavla som centrum figur och använda flera mindre tavlor runt om. Bara att ta fram farmors gamla antika tavlor från vinden, damma av och mixa med senaste nytt…helt rätt och retro.

golv

Inredningstips #4

Ha en tavel hylla ovanför soffan och matcha dina favo tavlor med liknande prydnadskuddar. Enkelt och lätt sätt att slippa en massa skruvhål i väggen.

tapeter

Inredningstips #5

Alla tapet-narkomaners våta dröm. Ta helt enkelt små stuvbitar av dina absoluta mönstrade favorit tapeter och rama in dem i lyxiga ramar. Gör sig bäst på en enkel målad vägg och gärna flera små tavlor tillsammans, för en enhetlig känsla.

paslakan

Inredningstips #6

Hetare än hetast just nu och mina favoriter är quote tavlor. Här i läcker neonrosa variant ståendes lite nonchalant på sängbordet. Använd gärna ett inspirerande citat att vakna till varje morgon. Enkelt men ändå en detalj som gör hela skillnaden (och rummet :)

SHOP SAMMETSMÖBLER

inredningstips

Inredningstips #7

Använd dina favorit foton i ny tappning. Det här tycker jag är ett annorlunda och väldigt snyggt sätt att rama in foton på. Ta dina foton modell mini och rama in dem i större ramar. Häng sedan tavlorna udda och använd olika färg på ramarna för personlig touch.

Ett annat tips är att beställa billiga canvastavlor på nätet och få sina personliga foton i stort tavel format.

kuddar

Inredningstips #8

Till sist….. GO WILD. Använd inramade pics och vanliga urklipp hej vilt uppåt väggarna. Gå loss på väggen ordentligt utan hämningar. Slutresultatet ska se ut som en stor vägg moodboard där kreativiteten föds och fantasin får flöda fritt.

[hr]

Detta var några inredningstips för mer moderna och annorlunda väggar. Jag hoppas ni gå loss ordentligt därhemma och se att tavlor är lätta att ändra om. Tröttnar ni på en stil är det bara att prova en annan eller byta efter humör.

The small things in life are happiness, and sometimes it’s a little picture on a big wall!

LOVE M

REA SHOPPING TIPS

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis