8 billiga adventsstjärnor under 100 spänn

Så går vi äntligen ur mörker in i ljusets tid! November är enligt mig den värsta mörkaste månaden på året, så Julen i December kommer som en ljusets räddande hjälte. Det mysigaste är när vi pyntar fönstren med adventsstjärnor och tänder dem för första gången i början av December. Genast går ett mörkt deppigt fönster till något ljust, vackert och inbjudande. Vi behöver varandra och lysande vackra stjärnor för att klara av mörkret, fram till det riktiga ljuset anländer.

Här får ni därför 8 billiga adventsstjärnor som inger ljus oavsett smak, bak eller storlek på plånbok!

Adventsstjärnor

adventsfonster

adventsstjarnor

Guld och vita adventsstjärnor kan inte gå fel och glammar till vilket fönster som helst!

rosa-adventsstjarnor-copy

Rosa läckerbitar perfekta för flickrummet!

rod-adventsstjarna

Rött och orange för ett mer passionerat julfönster:)

svarta-adventsstjarnor

Svart och vitt hela folkets favoritfärger! Den vita stjärnan väljer jag dessutom till veckans megakap då den BARA kostar 10 kr …..japp det stämmer!

advent-inspiration

Alla super fina stjärnor ovan till lysande priser kommer från Rusta.com och de har mååånga fler fina.

Jag kommer ihåg en alldeles speciell adventsstjärna hemma på landet när jag var barn. Den var i guldfärgad plåt och hade en speciellt lågt sken som ingen annan stjärna hade. För mig var och är denna stjärna magisk, den står även för alla magiska jular i mitt numer försvunna barndomshem. Jag kunde ligga i timmar och bara betrakta stjärnan i fönstret och drömma mig bort.

Den stjärnan är tyvärr borta med det förflutna, men det gäller att tända nya stjärnor med hopp om en ljus magisk och framtid. Det är det våra vackra adventsstjärnor inger, hopp om ljusare tider och tills dess ger de även ljusare fönster:)

Vad gillar ni advent??

Håll hoppet lysande!

LOVE M

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.