8 badkar online med rejäla REA priser just nu

( Sponsrat inlägg ) Ingen älskar nog att bada i badkar mer än jag! Hösten är på väg med stormsteg och då gäller det att ta till små knep för att hålla sig varm. Det absolut bästa mysigaste hösttipset jag kan ge är att ta ett lååångt avslappnande bad med någon skön värmande eterisk olja som apelsin eller sexig Jasmin.

Har ni inget badkar? Misströsta inte för det går alltid att skaffa ett. Här tipsar jag om 8  ursnygga badkar online och dessutom med REA priser just nu.

8 Badkar online

Badkar med tassar

Men HUR SNYGGT! är inte detta svarta badkar med tassar på en skala? Jag avgudar badkar med tassar och badade nyss i ett när jag var på besök i Stockholm. Jag menar ta vilket sunkigt badrum som helst, addera ett badkar med tassar samt några levande ljus och badrummet får från noll till lyx direkt.

Svart tassbadkar ovan hittar ni att köpa HÄR

MMMM vill man bara sjunka ner i badet och glömma hösten helt!

Badkaret ovan finns HÄR

Fristående badkar

Ett fristående badkar passar i större badrum där man kan placera badkaret mer centralt i rummets mitt. Vid bygge av nya hus är det ett markant ökning av önskemål om stora badrum, vilket inte är svårt att förstå.

Badkar ovan hittar ni HÄR

Bubbelbadkar

Här ser vi badkarens svar på Rolls Royce! Ovan ett klassiskt bubbelbad placerat i ett hörn. Nedan ett modernt massage badkar som gjort för frusna leder en trött höstkväll. Bubbelbadkar finns numer även i små storlekar så alla kan unna sig att bubbla oavsett badrummet storlek.

De två badkaren ovan hittar ni HÄR och HÄR

Badkar ovan hittar ni HÄR

Hörnbadkar

Ser man oftast i hyreslägenheter och jag har själv ett sådant där jag bor nu. Karet ovan från Trademax levereras komplett med sido- och frontsida, bottenventil, avloppslang och finns både i vänster och högerutförande.

Badkar ovan finns HÄR

Visst längtar man ju bara till hösten och kylan nu, när man ser alla dessa härliga badkar att värma sig i. Jag utnämner mig själv till en tvättäkta badnarkoman och ser redan fram emot nästa lååånga bad.

Om jag ska tipsa er om ett helande mer medicinskt bad att göra så är det att bada i Epsomsalt. Det är även kallat magnesiumsalt och är extremt avslappnande för ömma trötta muskler, samt GRYMT mot sömnproblem…testa i badet nästa gång och kanske tillsammans med älsklingen:)

Mer bad åt folket!

LOVE M

 

 

 

 

 

https://www.trademax.se/badrum/badkar/frist%C3%A5ende-badkar/bathlife-badkar-ideal-frist%C3%A5ende-design-p44281

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Norahsmamma lördag, augusti 26, 2017 - 17:28

Åh vad fina!!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 331 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis