7 heta möbelnyheter 2022 att älska

Dags för några heta möbelnyheter 2022! Det kommer alltid så massa fin inredning varje nytt år. Och i år har jag so far sett massa snygga soffor och fåtöljer. Teddy materialet fortsätter att trenda och så gör även färgen beige. Trämöbler fortsätter och att vara poppis. Men 2022 kommer även massa nya färger som lila och mörkt rött, som avstickare till allt vitt/beige. Varför inte testa lite färg nu när våren och ljuset kommer snart?

Nåt annat kul är att mitt hackade instagram konto är tillbaka, fick det igår. Så nu kan alla som saknat Inredningsvis på IG besöka mig där och hämta massa skön inspo från både Göteborg och massa inredning såklart. Nu till några av årets hetaste möbelnyheter så far…Enjoy!

Möbelnyheter 2022

Ni hittar nya soffan HÄR

Grymt snygg ny offwhite soffa! Ni ser den även i rumsmiljö på första featured image.

Ni hittar bordet ovan HÄR

Nytt trendigt träbord som matchar fint ihop med vita och beige möbler!

Ni hittar fåtölj ovan HÄR

Trendig teddy fåtölj i offwhite!

Ni hittar ny matgrupp ovan HÄR

Matgrupp Jackson i mörkt trä i stilren modern form!

Ni hittar ny vit soffa ovan HÄR

Ni hittar ursnyggt nytt träbord ovan HÄR

Ni hittar sjukt snygg ny soffa ovan HÄR

Där har ni några av de snyggaste möbelnyheter 2022 so far och snart kommer jag med ny het inredning. Och glöm som sagt inte att spana in inredning på Instagram i vår, mycket härlig inspiration lovas OCH så återkommer såklart “Veckans vackraste Instagram hem” Den har ni längtat efter det vet jag :)

/Maria

REA FYND SHOP

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis