fbpx

7 beige soffor med REA priser just nu

(Innehåller adslänkar)

Beige soffor är mer populära än nånsin! Det är för att Skandinavien i allmänt har fallit som en fura för beige inredning och beige mode. Det är förmodligen även för att vi i dessa kalla länder är rädda för att ta i mer med färger, då känns beige som en trygg Volvo att landa i hemma. Jag har själv en beige Ikea soffa jag haft lääänge och jag har i den kuddar i mer färger. Jag tycker det är bra med beige soffor som bas, så kan man ta i mer med färg på kuddar och plädar.

Just nu är det dessutom REA på beige soffor med upp till 30 % rabatt, så skynda sofffynda!

Ni hittar liten fräsch soffa ovan HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

Hur mysig är inte denna stora beige divansoffa? Perfekt för Fredagsmyset!

Ni hittar soffa ovan HÄR

Ni hittar soffan ovan HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

Ni hittar soffa ovan HÄR

Ni hittar linnebeige soffa ovan HÄR

4 tips inför att köpa ny soffa

1 Planera vart soffan ska placeras

Innan du köper en ny soffa så planera noga vart soffan ska placeras i rummet. Kommer du att placera soffan mot en vägg, eller kommer den att visas i mitten av ett rum där dess rygg kommer att exponeras? Om du letar efter en sektion, var vill du att hörnstycket ska vara? Att känna till dessa detaljer hjälper till att eliminera alla alternativ som inte passar in i dina krav för soffans placering.

2. Mät om och om igen

Man kan aldrig mäta för många gånger! Många fel kan göras i det här steget av soffköpar processen! Mät soffan från alla vinklar, inklusive längd, höjd och bredd. Det är också viktigt att ta mått på dina dörröppningar och hallar, för även om en soffa kan vara den perfekta storleken för ditt vardagsrum, kanske den inte får plats att fraktas genom din ytterdörr eller genom små trappor!

3. Planera soffa efter livstil

Innan du dyker in i olika soffstilar, ta en stund att fundera över din livsstil och vad du kan kräva av en soffa i vardagen. Om du har en stor familj kan en sektion vara det bästa valet för dig. Om du har husdjur eller barn kan det vara en bra idé att välja fläckbeständiga tygklädsel. Om avslappning och komfort är högst upp i ditt sinne, kanske du vill titta på stilar med rörliga soffor som lutar tillbaka. Att gå in på din shoppingupplevelse med några viktiga ”måsten” i åtanke kommer att spara mycket tid och energi när ni köper ny soffa.

Hoppas ni fyndar någon av dessa snygga beige soffor nu och sänd gärna bild hur det blev sen hemma.

Maria Ljungström

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis