7 Åhlens möbler som rockar hemmet

7 Åhlens möbler som rockar hemmet

När det kommer till Åhlens möbler har det denna säsong kommit flera snygga nyheter. Det är just nu även stor Åhlens REA med rejäla rabatter på både heminredning och mode. Förr om jag ska vara ärlig, var Åhlens möbler tråkiga men de har med tiden blivit allt snyggare och mer trendiga. Framför allt har jag sett flertal snygga Åhlens stolar och bord på Åhlens Göteborg. Många av möblerna på Åhlens är även nätta så de passar perfekt i små hem, vilket många bor i nu. På Åhlens Göteborg har Åhlens även en grym avdelning för mode och smink, ni bör kolla in nån gång ni har vägar förbi Göteborg.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2022 – 10 STÖRSTA NYA TRENDER

Här får ni nu några väl utvalda Åhlens möbler som garanterat rockar hemmet hårt!

Ni hittar stolen ovan HÄR

Denna lilla Åhlens fåtölj är så himla snygg och passar perfekt i det lilla vardagsrummet eller sovrummet.

Ni hittar det trendiga träbordet ovan HÄR

Ni hittar svart piedestal ovan HÄR

En snygg svart Åhlens piedestal som gör sig bra i det trendiga stilrena hemmet!

Ni hittar trendig trä stol ovan HÄR

Ni hittar sittpuff ovan HÄR

Med en trendig teddy sittpuff får hemmet den där lilla extra kryddan!

Ni hittar bordet ovan HÄR

Med ett fällbord som det ovan får det lilla köket och hemmet mycket mer space, allt handlar om att planera ytan!

Ni hittar skohylla ovan HÄR

Smidig svart skohylla som förhöjer hallen rejält!

Som jag sa i början så passar de flesta Åhlens möbler perfekt i små hem. Och här kommer nu några tips ni ska tänka på om ni inreder ett litet hem.

Inreda litet hem – 3 tips

 1. När det kommer till textilier i en liten lya avgör val av matta mycket Välj en STOR enfärgad matta och håll det LJUST! Detta förstorar och ger rummet rymd samt den där lyxiga hotellkänslan vi alla vill ha. Mattor som de ovan i viskos är perfekta val då de är ljusa och lite glansiga vilket ger lyxkänslan direkt.
 2. Jag ger er även the oldest trick in the book hur man enkelt kan förstora en liten lägenhet….med speglar! Genom att placera speglar på olika ställen i en liten lya reflekteras ljuset och ytan upplevs större än den är. Runda speglar är väldigt hett på Instagram just nu. Varför inte sätta upp en rund spegel ovanför soffan ihop med några mindre tavlor, både snyggt och trendigt.
 3. Grundtipset för att förstora liten lägenhet är och förblir HÅLL DET LJUST. Ljusa färger på väggar och möbler är alltid det allra bästa knepet för att ge illusion av en större yta än vad det faktiskt är.Tänk på att skaffa möbler som är mindre och är lätta. De får gärna ha flera funktioner eller kunna användas på olika sätt så att du bibehåller en viss flexibilitet. På så sätt kan man utnyttja ytan på ettan på olika sätt. Eftersom lägenheten är liten måste rummet funka både som för dig när du är själv som när du bjuder in bekanta.

Lycka till!

Maria

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024