6 Vardagsrum tips för mer sex i soffan

(Innehåller Jotex & Confidentliving annonslänkar)

Är vardagsrummet lika urtrist och osexigt som den vissna torra juckapalmen i fönsterhörnet Gud glömde ? Då ska ni se hit för idag visar Inredningsvis de enklaste knepen för att få ett sexigt vardagsrum snabbt och lätt med 1000 % åka-av-faktor.

LÄS MER: SOFFOR GENOM TIDERNA – SOFFANS HISTORIA

Vassegoooo 6 rykande heta vardagsrum tips med 50 shades of sexy colors !

Vardagsrum tips

vardagsrum tips

vardagsrum tips

Köptips: Ursnygga STORA soffor för heta stunder finns att köpa HÄR

1. STOR hångelvänlig soffa

Börja med att investera i en STOR soffa som är lagom för två stora personer att ligga sked i. Inget är mer osexigt än en liten trång soffa där man hellre vill gå och sova i sängen än att råhångla. I en stor soffa börjar ofta akten långsamt med fotmassage eller dylikt och avancerar sedan till horisontalläge.

LÄS MER: 10 hemliga tips för ett sexigare sovrum med mer erotik

Ett slitet gammalt soffskrälle med gammalt barnkräk ala banan och massa hundhår är också BIG no no då det påminner om allt annat än sex. Nej se till att lämna in soffdynorna på kemtvätt eller köp ny soffa pronto.

Investera gärna en soffa med stor divan så det går att sitta mellan älsklingen ben med bådas ben skönt utsträckta

KÖPTIPS VARDAGSRUM

sexigt vardagsrum

Köptips: Läckra lyxiga mattor som ovan finns att köpa HÄR

2. Fluffig sexig matta

Att hamna med älsklingen på för riktigt heta stunder är ett absolut måste. Hur många av oss har fått akutbesök till ryggläkaren eller skurkärringknän efter ett desperat åka av på hårt golv :( Nej här krävs en tjock luden matta gärna en rya för härligt golvsex.

Även erotisk helkroppsmassage är härligt på en stor mjuk matta ( och JA jag har provtestat detta några gånger :) jag rekommenderar er dock att lägga en större handduk på mattan för att slippa massa fläckar av olja. Stundens hetta gör att dekoren får sona rejält efteråt, planering i förväg är därmed alltid bäst

matta vardagsrum

vardagsrum

3. Djuriska pälsar och heta skinn

Inga inredningsdetaljer är mer sexiga i ett vardagsrum än pälsar och skinn. Tänk bara naken hud mot mjuk fårpäls i soffan när älsklingen kysser varsamt över magen. En zebramönstrad matta ger alltid ett sexigt intryck i vilket rum den än befinner sig. Fårskinn är också riktigt sexigt tycker jag och så även min katt Brorsan som ger min päls i soffan tre rejäla åka av varje kväll.

LÄS MER: 6 snygga sammetsgardiner för ett lyxigt sovrum

Bort med det hämmade Svenskt påpälsade och släpp fram passionen på pälsarna.

sexig tavla canvas

Köptips: snygga billiga tavlor hittar ni att köpa HÄR

4. Sexig konst

Att pryda väggarna med är ett förspel för sinnet bara det. Jag menar vem fasen tänder egentligen på svartvita gamla tavlor av ungar och släkten ? Min bästa vän försökte ha sex med tusen foton av hans tjej som barn, stirrandes på honom ovanför sängen. Han sa att INGET va mer turnoff och så tog det också slut mellan dem.

Nej pryd väggen med tex. vackra färgstarka målningar med mycket rött av erotiska par. Eller varför inte gå loss med älsklingen på privat målarkurs och måla er en egen sexig tavla tillsammans. Tar förhållandet slut har du iaf ETT bra minne kvar på väggen :)

sexigt vardagsrum

BIG NO NO är däremot stora tavlor på supervackra kända modeller eller fabulösa filmstjärnor. De ger bara kvinnor omedvetet dålig självkänsla när det kommer till nakenhet. Man vet heller inte om mannen i smyg kollar in stjärnan och låtsas det är henne han har sex med istället :(

inredning rött

rött vardagsrum

KÖPTIPS: Sexiga sammetsmöbler hittar ni HÄR

5. Inred med mustiga FÄRGER

Glöm den urtrista svartvita inredningen i ert vardagsrum, nej tänk färgstarkt och vågat. Det är känt inom Feeng shui att rött och orange höjer pulsen på blodet. Dessa sexiga färger signalerar passion och liv OCH det är den känslan vi vill ha eller hur. Svartvitt signalerar absolut själslig död så inte konstigt så många har kass sexliv heller.

Tänk sexiga sidentyger, orientalisk mystik och erotiskt blodröd sammet på stolarna mmmm OH lala. Varför tror ni alla dras till hotell Dorsia i Göteborg ? JO för de har vågar ta i med det inte många vågar i svartvita Norden …..FÄRG

FÄRG + SEX = SANT

öppen spis

inredningstips

KÖPTIPS: Öppen fejk spis hittar ni att köpa HÄR

6. Öppen brasa öppnar för förspel

Inget sexigt vardagsrum utan en öppen brasa att mysa med sin date framför. Jag har en fejkspis och det funkar lika bra det då jag bränner på stora ljus. Tänk bara att se på brasan tillsammans och senare hetta till i lagom takt med lågornas brännande mysiga sken.

Massor av levande ljus är också erotiskt tändande så spara inte på krutet där. Gillar man inte kala stearinljus så sätt in dem i marockanska lyktor, det ger även rummet en sexig orientalisk mystisk känsla. Även kandelabrar är sexigt med en massa halv nedbrunna ljus i, det påminner om ett sexig Chateau får två :)

sexigt vardagsrum (3)

Vardagsrum tips

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

DÄR har ni fröken Inredningsvis bästa sexiga vardagsrum tips för att slippa inredningskris och få mer mys där hemma i vintermörkret. Har ni själva några bra tips eller heta historier att dela med er av när det kommer till sex och inredning, dela gärna med er :)

Mer SEX åt folket !

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
KÖP HÄR
Jotex
3 779,305 399
KÖP HÄR
Jotex
1 259,304699
KÖP HÄR
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
KÖP HÄR
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
KÖP HÄR
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
KÖP HÄR
Jotex
5 739,30 -30%8 199
KÖP HÄR

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis