6 nya sammetsmöbler ert hem vill ha

6 nya sammetsmöbler ert hem vill ha

Även om det ständigt kommer nya material så slutar vi aldrig att älska sammetsmöbler. Sammet är ett tidlöst material och kommer liksom märken som Louis Vuitton, leva kvar för evigt. Dåtidens sammetsmöbler var mer åt Rokoko stilen. Den nya tidens sammetsinredning har helt andra linjer och former. Jag älskar att se hur sammetsmöblerna förändras och förnyas i varje säsong. Denna säsongen har det kommit många extrem snygga sammetsfåtöljer och sammetssoffor, väl värda att spana in.

LÄS MER: 7 största trender i köket 2024

Här får ni 6 nya sammetsmöbler ert garanterat hem vill ha!

Ni hittar den gröna fåtöljen ovan HÄR

Denna gröna sammetsfåtölj är en ren fröjd för ögat! Passar perfekt i ett mysigt läshörn eller som en lyxig detalj i det mindre sovrummet.

Ni hittar soffan ovan HÄR

Denna snygga soffan kombinerar de två trendmaterialen sammet och manchester! En perfekt lyxig soffa att Fredagsnysa i hela vintern lång.

Fåtölj ovan hittar ni HÄR

Ny sänggavel ovan finns HÄR

Beige sittpuff ovan finns HÄR

Trodde ni sittpuffen avtrendat? Nej nej! Sittpuffen är fortfarande het och speciellt beige sittpuffar som denna lilla goding ovan…..en must have :)

Beige fotpall klädd i sammet ovan finns HÄR

Svart sammetsstol ovan finns HÄR

Visst är de fina denna säsongens nya sammetsmöbler? Bara en liten sammetspuff kan jag rummet lyxgare på nolltid. På tal om Louis Vuitton jag nämnde i början så fyller det prestigefyllda märket hela 200 år i år. Detta tar jag upp i nästa bloggpost samt historien bakom Louis Vuittons makalösa succé från början till ja för evigt får vi nog säga. Det är bara ett fåtal brands som lyckats hålla sig på lyxmärkestronen så länge som LV gjort. Hurra hurra!

Stay tuned!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024