Även om det ständigt kommer nya material så slutar vi aldrig att älska sammetsmöbler. Sammet är ett tidlöst material och kommer liksom märken som Louis Vuitton, leva kvar för evigt. Dåtidens sammetsmöbler var mer åt Rokoko stilen. Den nya tidens sammetsinredning har helt andra linjer och former. Jag älskar att se hur sammetsmöblerna förändras och förnyas i varje säsong. Denna säsongen har det kommit många extrem snygga sammetsfåtöljer och sammetssoffor, väl värda att spana in.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021 – DETTA TRENDAR

Här får ni 6 nya sammetsmöbler ert garanterat hem vill ha!

Ni hittar den gröna fåtöljen ovan HÄR

Denna gröna sammetsfåtölj är en ren fröjd för ögat! Passar perfekt i ett mysigt läshörn eller som en lyxig detalj i det mindre sovrummet.

Ni hittar soffan ovan HÄR

Denna snygga soffan kombinerar de två trendmaterialen sammet och manchester! En perfekt lyxig soffa att Fredagsnysa i hela vintern lång.

Fåtölj ovan hittar ni HÄR

Ny sänggavel ovan finns HÄR

Beige sittpuff ovan finns HÄR

Trodde ni sittpuffen avtrendat? Nej nej! Sittpuffen är fortfarande het och speciellt beige sittpuffar som denna lilla goding ovan…..en must have :)

Beige fotpall klädd i sammet ovan finns HÄR

Svart sammetsstol ovan finns HÄR

Visst är de fina denna säsongens nya sammetsmöbler? Bara en liten sammetspuff kan jag rummet lyxgare på nolltid. På tal om Louis Vuitton jag nämnde i början så fyller det prestigefyllda märket hela 200 år i år. Detta tar jag upp i nästa bloggpost samt historien bakom Louis Vuittons makalösa succé från början till ja för evigt får vi nog säga. Det är bara ett fåtal brands som lyckats hålla sig på lyxmärkestronen så länge som LV gjort. Hurra hurra!

Stay tuned!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Newport
15 750
Newport
21 295
Newport
43 395
Newport
34 595
Jotex
3 639,305 199
Newport
41 995
Newport
34 595
Newport
44 495
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.