(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Letar ni snygga prasoller? Sluta leta för idag tipsar jag lyxiga parasoller från de bästa butikerna. Sommaren slog till lika snabbt som vanligt i Sverige. Man hiner liksom aldrig med varje år. Ena veckan är det iskallt med vinterjacka, andra ligger man på beachen nästan näck. Sverige är numer känt för skiftnade väder och konstig Corona strategi haha. Hursomhels! solen i all ära, men ibland blir den bara för mycket. Då är ett svalkande parasoll den allra bästa lösningen för direkt skugga. Jag älskar lyxiga parasoller då de ger den där härliga Medelhavskänslan. Menar kan man nu inte resa utomlands får man försöka göra det bästa på hemmaplan.

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Här får ni nu några riktigt snygga och både billiga och lyxiga parasoller.

Ni hittar det ovan HÄR

Hotta upp uteplatsen med detta exklusiva parasoll passande kallat Ibiza nu dessutom med rabatt.

Vitt parasoll ovan hittar ni HÄR

SOMMAR REA FAVORITER

Parasoll med Riviera känslan ovan hittar ni HÄR

Dessa randiga parasoll ger direkt Marbella och Spain känslan på stranden.

Parasoll ovan finns HÄR

Frihängande parasoll som detta ovan är perfekt på uteplatsen där man inte kan ha ett parasoll mitt i centrum av matgruppen.

Billigt mindre parasoll ovan hittar ni HÄR

Ovan ser ni ett riktigt lyxigt parasoll kap, det är rejält billigt.

Blått parasoll med beach vibe ovan hittar ni HÄR

Med dessa ursnygga parasoller får vi nu verkligen hoppas på en lång solig varm sommar. Menar det vore inte kul få en regnsommar nu när Sverige inte kan resa utomlands. Förra Juli var jag i Marbella och det var SJUKT varmt där då. Jag minns mest de lyxigt starkt blå parasollerna som var på alla solsängar längs de milslånga stränderna. Varför inte göra Spanien känslan hemma i år?

Stay safe!

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.