fbpx

6 heta vardagsrum trender 2021

(Innehåller annonslänkar)

Dags för heta vardagsrum trender 2021! Mina inlägg om 10 inredningstrender har gått bäst, så jag fortsätter på trend vågen. Det har kommit så många nya snygga möbler detta året. Framför allt nya spännande trendiga material och textilier som tex. teddy. Sammet är fortfarande populärt såklart, då det är ett klassiskt tidlöst material. Men i årets vardagsrum trender får detta material, konkurrens av teddy och retro manchester i ny tappning. Något annat som trendar stort är trä och naturmaterial. På Instagram ser man allt fler hem med trämöbler mot ljus bakgrund.

LÄS MER: BLACK WEEK REA – 70 % RABATT PÅ INREDNING

Vardagsrummet är hemmets viktigaste rum och där spenderar vi mest relax tid. Här får ni nu 6 heta vardagsrum trender 2021….Enjoy!

Vardagsrum trender 2021

Modernt trendigt vardagsrum inrett i trä och grått.

1 Trä trenden

vardagsrum trender. Möbler i trendiga trä material.

INREDNING OVAN HITTAR NI 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Trä möbler och trämaterial är hetare än hetast 2021! Även furuträ (konstiigt nog) är tillbaka på trend tapeten. Allra trendigast till vardagsrummet är stolar, soffbort och sideboards i trä.

Tipset: När ni inreder med trämaterial och framför allt mörkare trä. Ha övrig inredning ljus i nyanser som tex. beige, vitt och ljusgrått. Det kan annars bli för mörkt och murrigt om man både har mörka trämöbler och övrig dekor mörk.

Shoppa trendiga trämöbler

2. Beige inredning trendar stort

vardagsrum trender. Beige inredning och beige möbler.

Beige inredning ovan finns: 1. Sänggavel HÄR 2. Kudde HÄR 3. Fåtölj HÄR 4. Matta HÄR 5. Sittpuff HÄR 6. Lyxig soffa HÄR

Lyxigt inrett sovrum i beige och guld.

Så här classy och snyggt  kan det bli med beige inredning!

Trendiga beige gardiner från ellos och jotex.

beige GARDINER OVAN FINNS: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Få lyxiga hotellkänslan alá Östermalm med snygga och mörkläggande beige gardiner från tak till golv.

LÄS MER: INREDNINGSNYHETER 2021- NY HET INREDNING

vardagsrum trender. Trendigt vardagsrum inrett i vitt och mörkt trä.

Foto: emmamelin.se

lika Stolar de ovan finns HÄR och matta HÄR

Shopping favoriter

3. Torkade växter

Torkade växter och pampasgräs i trendiga vaser.

Alla vackra torkade växter ovan finns HÄR

Torkade växter trenden håller i sig även året 2021! Perfekt med torkade växter och blommor för alla med ogröna fingrar, då dessa håller för evigt utan vatten.

4. 70-tal i ny tappning

70-tals inredning ovan hittar ni: 1. Stol HÄR 2. Bord HÄR 3. Soffbord HÄR 4. Bordslampa HÄR 5. Taklampa HÄR 6. Orange fåtölj HÄR 7. Skänk HÄR

När man tänker på 70-talet kommer mixade känslor. Musiken var amazing men inte allt mode och dekor var jättesnyggt. Det är däremot nåt glatt och galet över 70 talet och jag är själv född i slutet av detta ikoniska decenium. Jag tror vi har en längtan tillbaka till det sorglösa fria 70 talet då vi är så fångade i denna mörka tid av pandemier och lockdown.

De moderna möblerna som kommer i 70-talstappning är dock inte helt samma som i dåtid. De har 2021 lite modernare fräschare känsla lite som nyretro. Och de absolut hetaste mattorna 2021 är de extremt långhåriga ryamattorna alá sant 70-tal.

Trendiga ryamattor i brunt grått och beige färger.

Mattor ovan hittar ni HÄR

Ryamattan var trendig förra året men detta år exploderar den i trendfaktor. Detta är 70-talet och så retro rätt det bara kan bli. Långhåriga ryamattor som man bara vill simma igenom med fötterna. De nya ryamattorna är dock skillnad i material och färg. Det nya materialet är mer lättstädat än de gamla 70-talsmattorna och färgerna känns mer tidsenliga.

5. Teddy – trend materialet 2021

vardagsrum trender. Trendiga beige möbler i sammet och teddy material.

Möbler ovan hittar ni: 1. Puffar HÄR och HÄR 2. Fåtölj HÄR 3. Avlång puff HÄR 4. Stol HÄR 5. Soffa HÄR

Teddy är absolut det trendigaste möbelmaterialet 2021! Sammet fick förra året lämna rum på trendtronen åt manchester. I år ser vi ett nytt material som trendar stort och det är det gosiga teddytyget. Detta material känns som en varm famn att krypa upp i.

trä sittbänk i lyxig New England miljö.

Lyxig träbänk ovan finns HÄR

6. Bänken iställer för puffen

vardagsrum trender. Trendiga sittbänkar i beige och trä material.

Bänkar ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Sittbänkar trendar mega stort i år! Speciellt den mindre träbänken känns hetare än någonsin. Bänkarna är soklart sittpuffens största komkurrens. Ur användar synpunkt är bänken en klar vinnare, då sittpuffen egentligen har 0 funktionalitet utan fungerar mer som ögongodis.

trendig Jotex sittbänk i ljust trä.

Ursnygg bänk ovan finns HÄR

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

Vardagsrum trender 2021

Där har ni de absolut hetaste vardagsrum trender 2021! Det är intressant att se hur den nya inredningsstilen osar lugn i rak motsats till den kaos värld som pågår därute. Vi vill komma hem till lugnande trämaterial och ljusa upplyftande nyanser. Låt hemmet 2021 bli ett SPA retreat, från den stressande Corona pandemin. Jag hakar gärna på den avstressande trenden och jag älskar framför allt de vackra sittbänkarna :)

Stay at home and relax!

LOVE M

BLACK WEEK REA SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis