Här i Göteborg drunknar vi just nu i snö :( så för att peppa de frostiga vårkänslorna låter jag det gröna ta över!

Som jag sa i mitt första tips-inlägg i år så gör nya prydnadskuddar snabbast förändring av allt där hemma. Grönt är en färg som ligger högt upp på trendtoppen inom dekor i år. En mysig lugn färg med doft av vår och som är allt annat än mossig.

Kolla bara in detta gröna goa kuddgodis så förstår ni vad jag menar!

Gröna prydnadskuddar

gröna prydnadskuddar 2

prydnadskuddar billigt

Tipset: Grymma gröna prydnadskuddar som dessa är läckra att mixa med guldiga detaljer samt andra mer neutrala kuddar i vitt och linnebeige!

gröna prydnadskuddar

Alla läckra gröna prydnadskuddar ovan kommer från min favoritbutik på nätet, när det kommer till snygga kuddar Hm home. Det jag alltid gillat med Hm home är att de hela tiden skiftar färg och mönster på sina kuddar och inte fastnar som många firmor gör. OCH det bästa av allt är att alla prydnadskuddar i detta inlägget kostar under 150 spänn, perfekt får en pank januari-plånka :)

Feng Shui fakta om färgen grön:

Den gröna färgen förknippas med träelementets energi. Den symboliserar tillväxt, bot, överflöd, välstånd, freden, glädjen, samverkan och harmonin. Den kan användas mot stress och känslomässiga problem. Gröna nyanser passar bra i barnens rum, i vardagsrummet och i badrummet. Den kan också användas på kontoret, eftersom den då sägs öka välståndet. Gröna växter i den sydvästliga området attraherar pengar och bambus i öst för hälsa till hela familjen med sig.

Så detta är inte bara snygga gröna prydnadskuddar, de gör dig rik också :)

Alla orsaker att Go Green 2016!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. We have snow in Poland too but not too much;) I love green color. My kitchen is made with stone, wood and I have green decorations too;)

  2. Hey maria !

    your blog is Great. everyone know that every lady want to decor own home according to her interest . i read your blog and its very interesting and useful for me because i love to decor my home with Decorative Cushions and your blog give me very useful information .Thnax dear :)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.