6 billiga mässing soffbord för ett lyxigt vardagsrum

Letar ni billiga mässing soffbord online? Sluta leta för här får ni de bästa fynden samt att ni slipper surfa runt i onödan. Mässing som material har legat i ett bra tag nu och trots att trender spått det ska minska i popularitet stämmer det icke. Vår älskade mässing fick häromåret lite konkurrens av systermaterialet koppar. Men neeeej det blev aldrig en större hit md koppar och mässing höll sig kvar på trendtoppen. Koppar tycker jag personligen känns väldans loppis och gamla mormors kaffekittlar alá 1869. Nä jag tror mässing håller i sig därför att det ser ut som guld, det vill säga det osar lyxigt men är ändå billigt.

LÄS MER: 6 sätt att inreda med sammet för ett lyxigt hem

Speciellt mässing soffbord är allra mest poppis och här får ni nu därför 6 riktigt snygga och billiga exemplar.

Mässing soffbord

(Innehåller Royaldesign ellos & jotex annonslänkar)

Soffbord i mässing ovan hittar ni att köpa HÄR

VÄRLDENS SNYGGASTE soffbord! Detta är århundradets KAP om jag får välja. Ett sjukt snyggt lyxigt OCH billigt soffbord i mässing och glas. Gör sig i vilket jäkla skyffe som helst :)

KÖPTIPS VARDAGSRUM

Ni hittar bordet ovan HÄR

Ett lätt och smidigt mässingsbord perfekt för den lilla lyan. Jag älskar runda bord och har själv ett framför soffan här hemma. Runda soffbord är det bästa möbel alternativet om ni har ett litet vardagsrum då de sparar yta ist för stjäl den.

Mässingssoffbord ovan med marmor hittar ni HÄR

Men HUR snyggt? Här är det snyggare alternativet till det uttjatade mässingsbordet med vit marmor.

Detta snygging bord hittar ni SVINBILLIGT  HÄR

Ni hittar bordet ovan HÄR

Ett perfekt litet multitasking bord för alla små hem och går lätt att flytta runt.

Perfekta sido soffbord hittar ni HÄR

LÄS MER: Inredningstrender som regerar på Instagram just nu

Jag har valt att tipsa om flera små soffbord ovan då de är smarta lösningar för alla er som bor i mindre boenden. Ett tips är att köra på runda soffbord och gärna med glasskiva då de ger en illusion av att rummet känns större än det är. Rullbara soffbord och möbler allmänt är också ett smart drag när man bor trångt. Det rullande soffbordet kan enkelt tex. förvandlas till barbord och rullas bort i hörnet inför stundande fest. Tänk multitasking när ni möblerar i små hem, dvs möbler som går att flytta runt och användas på fler vis än bara ett.

Beträffande mässing tror jag att detta älskade material kommer att finnas kvar på poppishimlen ett bra tag till och jag som gillar mässing har inget emot det alls. Bara jag slipper kombon mässing/vit marmorskiva för DET är jag däremot äckligt trött på vid detta laget. Men som tur är finns det massa nya snygga mässing soffbord därute som bara väntar på att få hamna i rätt hem och vara med vid Fredagsmyset:)

Avrundar med att säga ett stort TACK! till alla fina som gett mig så många likes och cred för min sovrumsstyling i förra Jysk-inlägget. Det är verkligen NI som gör det värt att orka leverera nya inlägg året runt trots många motgångar bakom bloggkulisserna.

Om någon av er bor i Göteborg och vill att jag kommer hem till er och gör en textilstyling. Dvs. pimpar sängen, uteplatsen eller soffan fin och lyxig men billigt med textilier, som den jag gjorde åt Jysk Sänd mig då ett mail till maria@inredningsvis.se  Så kanske vi ses IRL :)

Ha en kanon vecka snyggingar!

LOVE Maria

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis