fbpx

6 billiga inredningstips som får hemmet se lyxigt ut

(Innehåller annonslänkar)

Dags för lite billiga inredningstips! Vi lever i kristider ekonomiskt och många får tyvärr allt sämre ställt. Jag brukar dock alltid förespråka konceptet ”lyxit billigt” Det vill säga det är inget som säger att bara för något inte är dyrt kan det inte se lyxigt ut. Snarare tvärtom säger jag, då så mycket billiga grejer i ny tid ser lyxiga ut. Ofta kan man få hemmet se mer glam ut, bara genom att byta ut några detaljer eller textilier.

LÄS MER: BLACK WEEK REA – 70 % RABATT PÅ INREDNING

Här tipsar jag några enkla inredningstips hur ni kan få hemmet se mer lyxigt och Hollywood glam ut MEN billigt!

Lyxig tapetvägg

Ni hittar tapeter ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Ännu fler tapeter finns HÄR

Jag avskyr ordet fondvägg så jag väljer att kalla det ”glamvägg” istället. Istället för att lägga pengar på att tapetsera om hela hemmet. Välj istället en något dyrare tapet och tapetesera bara en väl vald vägg.

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

Inred med vaser

Ni hittar vas ovan just nu med rabatt HÄR

Att piffa upp hemmet med några nya lyxiga vaser kan göra mirakel direkt. Testa mixa olika färger och former för ett mer spännande intryck. Sätt sen några vackra snittblommor i vasen som kronan på dekorverket.

Spegel mirakel

Massor av snygga speglar som ovan hittar ni i min shop HÄR

Jag säger spegel mirakel för det är just det en enda liten spegel kan göra med hemmet. Speglar har nämligen en förstorande effekt och speciellt om de reflekteras ihop med ljus från belysning. Sätt därför en stor spegel i hallen och rikta spotlights mot den, då kommer hallen se minst dubbelt så stor ut. Detta förstorande knep funkar såklart i alla hemmet rum.

Lyxiga textilier

Beige gardiner ovan hittar ni HÄR

Såhär snyggt och lyxigt kan det bli med bara några beige sammetsgardiner!

Beige textil trendar

Få saker kan förändra ett rum som nya gardiner kan. Vill ni få en lyxig känsla så häng gardinerna från taket och ända ner mot golvet. Beige gardiner är super trendigt just nu och dessa ger rummet en lyxig look.

Nya gardiner ovan finns HÄR

Mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Säsongens nya mattor går i naturliga färger och matchar självaste hösten!

Nytt trendigt soffbord

Soffbord ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Höstens trend inom soffbord är att ha ett sk. statement soffbord, som sticker ut lite extra från övrig inredning.

Belys och mys

Nya lampor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu fler nya lampor finns HÄR

När mörkret kryper närmare känns det viktigt att belysa hemmet lite extra. Att köpa några nya lampor kan göra underverk i hemmet. För en lyxig känsla belys textilier och tavlor med spootlights. Samt belys era favorit tavlor. Det är detta tricket hotell använder, vilket ger den där eftertraktade lyxiga viben.

Där fick ni mina bästa tips för att enkelt och billigt få ert hem se lyxigare ut. Sedan att tända levande ljus överallt på kvällen, det ger också en exklusiv känsla.

Lyxigt billigt!

SHOPPA BUDGETLYX INREDNING

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis