fbpx

Så får ni en lyxig hall billigt och snabbt

Många drömmer om en lyxig hall som känns inbjudande för gästerna. Alla har dock inte råd med dyra designmöbler, speciellt inte i dessa tider. Därför tipsar vi här hur ni får en lyxig hall billigt, med enkla ändringar och hall detaljer. Ofta beror det på rätt placerad hall belysning och detaljer placerade på rätt plats. Även vilka hall tapeter eller färg man valt på väggarna i hallen spelar såklart en stor roll.

Hallmöbler

hallmöbler inspiration

 

Billig inredning: hallmöbler

Underbart vacker vit bänk Oure i New England känsla BARA 700 kr från Jysk.

SOMMAR REA FAVORITER

hallmöbler inredning

Ellos hatthylla Kryss 699 kr

billiga hallmöbler

Skoskåp Mateus 1099 Ellos Ja ja jag vet att det va över tusen kr, men det gick bara inte att motstå detta sköna skoskåp:)

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett lyxigt hem med WOW-känsla

skoskåp hall

Min favorit för garderoben just nu är ett enkelt, lätt och smidigt hyllsystem från Ikea, namnet är Algot och kostar endast 660 riksdaler. Algot kan byggas till skopskåp eller annan förvaring, hyllor går även koppla på.

Jag slutar aldrig förvånas av Ikeas otroligt smarta och smidiga lösningar :)

hall förvaring

Var bara tvungen att slänga in de här urläckra förvaringsaskarna från Indiska. Förgyller vilken hall inredning som helst, detaljerna gör skillnaden :)

hallmöbler

 

Heilo smal byrå från Trademax.se med hela 5 lådor 795 kr, passar perfekt i den lilla hallen.

hallinredning

Lea klädhängare 669 kr från Trendrum.se

Här har ni den hetaste hallmöbeln av alla just nu. Nämligen den som ger den eftertraktade öppna garderoben. Visa upp dina snyggaste fashionfynd så att alla avundsjukt kan beskåda dem.

Summan av kardemumman – dölj skorna och visa kläderna :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

hall inredning

Hallmöbler

Hallen är hemmets nyckel enligt mig. Har ni någonsin kommit hem till någon och känt sådant obehag att ni vill vända i dörren och gå igen? Förmodligen beror det på dålig chi dvs. energi i hallen. De sägs att första intrycket varar för evigt och det gäller verkligen när det kommer till hall inredningen.

LÄS MER: 10 billiga runda speglar för ett trendigt hem

Några nyckeltips för en inbjudande hall inredning:

1. Välj hallgolv med omsorg: tänk bara hur mycket man springer in och ut varje dag genom ytterdörren. Golvet får ta mer stryk än bollen under Zlatans fot. Trä och parkett är att välja bort då de slits för lätt. Välj ist. slittåliga material som laminat, sten, linoleum eller betong. Ett linoleumgolv som passar nästan alla är det svartvit schackrutiga och min personliga golv favorit:)

2. Investera i hängande skohyllor som sätts innanför skåpsdörrar på gardeob. Detta passar perfekt i den lilla hallen där inte ens en byrå får plats.

3. Välj hallmöbler efter ytan och inte efter utseende. Ikea tex. har smala skoskåp som enkelt trollar bort tusen skor i oreda. Sätt gärna upp en stor spegel då den förstorar den lilla hallen. En smal hallbänk med förvaring är perfekt för att både sitta på och lägga onödiga prylar i som annars tar plats.

Där har ni några heta halltips och att träda in i en ny hall är lite som att dejta någon första gången. Första intrycket av utseendet avgör om det är intressant att se mer av insidan :)

Inred med hjärtat.

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis