(Innehåller Jotex Newport Ellos annonslänkar)

Äntligen dags för hallen att anta huvudrollen på Inredningsvis. Många drömmer säkert om en hall ala Hollywood fylld av vackra antika hallmöbler, lika stora som soffan i vardagsrummet. Verkligheten ser raka motsatsen ut då de flesta har en väldigt liten och trång hall.

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Då gäller det att inreda med nätta små hallmöbler som förstorar snarare än förminskar den redan lilla ytan. Inredningsvis listar här några riktiga möbelfynd när det kommer till hall inredning.

Hallmöbler

hallmöbler inspiration

 

Billig inredning: hallmöbler

Underbart vacker vit bänk Oure i New England känsla BARA 700 kr från Jysk.

SOMMAR REA FAVORITER

hallmöbler inredning

Ellos hatthylla Kryss 699 kr

billiga hallmöbler

Skoskåp Mateus 1099 Ellos Ja ja jag vet att det va över tusen kr, men det gick bara inte att motstå detta sköna skoskåp:)

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett lyxigt hem med WOW-känsla

skoskåp hall

Min favorit för garderoben just nu är ett enkelt, lätt och smidigt hyllsystem från Ikea, namnet är Algot och kostar endast 660 riksdaler. Algot kan byggas till skopskåp eller annan förvaring, hyllor går även koppla på.

Jag slutar aldrig förvånas av Ikeas otroligt smarta och smidiga lösningar :)

hall förvaring

Var bara tvungen att slänga in de här urläckra förvaringsaskarna från Indiska. Förgyller vilken hall inredning som helst, detaljerna gör skillnaden :)

hallmöbler

 

Heilo smal byrå från Trademax.se med hela 5 lådor 795 kr, passar perfekt i den lilla hallen.

hallinredning

Lea klädhängare 669 kr från Trendrum.se

Här har ni den hetaste hallmöbeln av alla just nu. Nämligen den som ger den eftertraktade öppna garderoben. Visa upp dina snyggaste fashionfynd så att alla avundsjukt kan beskåda dem.

Summan av kardemumman – dölj skorna och visa kläderna :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

hall inredning

Hallmöbler

Hallen är hemmets nyckel enligt mig. Har ni någonsin kommit hem till någon och känt sådant obehag att ni vill vända i dörren och gå igen? Förmodligen beror det på dålig chi dvs. energi i hallen. De sägs att första intrycket varar för evigt och det gäller verkligen när det kommer till hall inredningen.

LÄS MER: 10 billiga runda speglar för ett trendigt hem

Några nyckeltips för en inbjudande hall inredning:

1. Välj hallgolv med omsorg: tänk bara hur mycket man springer in och ut varje dag genom ytterdörren. Golvet får ta mer stryk än bollen under Zlatans fot. Trä och parkett är att välja bort då de slits för lätt. Välj ist. slittåliga material som laminat, sten, linoleum eller betong. Ett linoleumgolv som passar nästan alla är det svartvit schackrutiga och min personliga golv favorit:)

2. Investera i hängande skohyllor som sätts innanför skåpsdörrar på gardeob. Detta passar perfekt i den lilla hallen där inte ens en byrå får plats.

3. Välj hallmöbler efter ytan och inte efter utseende. Ikea tex. har smala skoskåp som enkelt trollar bort tusen skor i oreda. Sätt gärna upp en stor spegel då den förstorar den lilla hallen. En smal hallbänk med förvaring är perfekt för att både sitta på och lägga onödiga prylar i som annars tar plats.

Där har ni några heta halltips och att träda in i en ny hall är lite som att dejta någon första gången. Första intrycket av utseendet avgör om det är intressant att se mer av insidan :)

Inred med hjärtat.

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Tack för fina tips!
    Ska jag tänk på eftersom vi ska (förhoppningsvis, väntar på bygglov..) bygga ut vår entré här hemma så snart vi får besked.
    Ha en fin torsdag!
    Kram Anna

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.