Letar ni billiga bäddsoffor online? Då ska ni absolut läsa vidare för idag har jag soff tips special på bloggen. Jag måste erkänna jag länge fick rysningar av bäddsoffor sedan min uppväxt på landet. Vi hade där en gammel bäddsoffa som var hårdare än brända bullar. Men jag har helt klart ändrat min mening då dagens bäddsoffor är av en helt annan (mer normal) soffstandard.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Här får ni nu några riktiga möbel kap i form av 6 billiga bäddsoffor online just nu!

Bäddsoffor online

Men HUR SNYGG! är inte denna lilla bäddsoffa goding? Den passar perfekt tex. i den lilla ettan redo för gästerna att dyka upp sådär lagom oväntat.

Finns att köpa för bara 3895 kr hos trademax.se och heter Garberg.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Här är en riktigt fräsch vit bäddsoffa passar perfekt till tex New England stilen med blå kuddar.

Namnet är Split kommer med vändbara dynor finns hos furniturebox.se och kostar BARA 3995 kr just nu.

LÄS MER: 10 billiga matstolar under tusen kr som ser dyra ut

Grå och grann är bädsoffan Isabela (borde nog va Isabella) kostar 4995 kr och finns hos Chilli.se

För er som älskar retro stilen är denna stilrena ljust gröna bäddsoffa en DRÖM!

Heter Klockarbo kommer från trademax.se och kostar 4995 kr

Detta får bli veckans bäddsoff megakap!

Valbo 2-sits kostar BARA (håll i er) 2995 kr och finns hos wegot.se

Stil klass och USA osar det om denna goding!

Den heter passande nog New York kostar 4995 kr och finns att fynda hos trademax.se

LÄS MER: 6 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

And there you have it! Hoppas nu ni fick några fina ideér vart ni kan fynda en skön billig bäddsoffa. Som sagt den moderna bäddsoffan är både snygg, normal och långt från gamla tiders ryggskottkärra.

Bäddsoffan passar ju även bra för Fredagsmyset med daten, jag menar först förspel i soffan och sen efterspel i samma soffa förvandlad till säng…snacka om multitasking möbel:)

Comfy can be sexy!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOPP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

11 Comments

  1. TACK! dessa grymma tips behöver min syrra som nyss flyttat till minimal lägenhet och inte kan ha säng för tillfället.

  2. Siv Einerud Reply

    Jag blev förtjust i en av sofforna, men gick in och tittade på omdömena om Furniturebox och Trademax. Uslast tänkbara! Trasiga möbler, fel möbler, långa leveranstider, oåtkomlig kundservice. Har nog aldrig sett så många negativa kommentarer. Båda företagen anmälda till ARN. De enda positiva omdömena var i stort sett dem från ”kund i webbutiken”, vilka företagen själv kunde styra. Bra att veta!

    • Kära Siv! Det finns folk som gnäller och klagar på precis allt och speciellt på möbelföretag. Det finns inget möbelföretag jag sett som inte fått massa dåliga omdömen. Du kan ju bara ta och titta på vad folk skriver på Eniro om Ellos som är Sveriges populäraste postorderföretag. Jag känner flera folk som handlat på både Ellos, Trademax och Furniturebox (inkl mig själv) som inte haft några som helst problem med beställningen. Det finns även folk som är beroende av att skriva negativa kommentarer hos bloggare. Jag anser allt som är onödigt gnäll bara sprider negativ energi och känns fullkomligt onödigt, vare sig det är om möbeljättar eller coments hos kända bloggare. /Maria

  3. Anna-Lena Reply

    Den gröna soffan är ju gudomligt snygg:) tack för bra tips som vanligt Kram Anna-Lena

  4. Jättefina soffor! Smidigt med en bäddsoffa också! Kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.