(I samarbete med balkonginglasning.nu)

Våren känns långt borta just nu men om man drömmer blir livet lättare. Idag drömmer vi om att inreda uteplatsen i vår och balkong trender 2021. Det är något så otroligt  befriande med ljusare tider och våren i Sverige. Det känns nästan som att vakna på nytt och speciellt efter denna mörka långa Corona vinter. Jag har redan gått igenom vilka inredningstrender som kommer gälla det nya året. I detta inlägget tipsar jag om vilka trender som kommer dominera på uteplats och balkong 2021.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

1 Inne känsla ute med inglasad balkong

Inget år har vi tillbringat hemma så mycket som 2020. Detta har även gjort att vi satsat mer på renovering hemma och uteplatsen. Vi vill få till en inomhuskänsla på uteplatsen så vi kan vistas där året runt. Med en snyggt inglasad balkong kan vi enkelt på en året-runt-balkong.

2. Trendigt tropiskt

Jag skrev nyss i mitt inlägg om inredningstrender 2021 att tropisk inredning kommer vara extra trendig det nya året. Så gäller även på balkong och uteplats. Vi drömmer mitt i pandemin om att resa mer än någonsin och detta speglar sig i den tropiska trenden.

Heta nyheter

Foto: soffadirekt

3. Utemöbler i bambu material

2020 dominerade utemöbler i rotting! 2021 kommer vi se allt mer av det trendiga materialet bambu, både i möbler och mode. Bambu känns som ett material helt rätt i tiden och speciellt ur miljösynpunkt.

Foto: granit

5. En hälsosam balkong

Få en totalt relax balkong genom att odla massa gröna växter på balkongen och samtidigt ha tex en hängmatta. Att odla grönsaker och växter ger automatiskt en renare innerstad miljö. Och att ha relax möbler och textilier får själen att slappna av på alla plan.

6. Mixa massa material

Att mixa gammalt och nytt är super trend 2021! På balkongen kan ni mixa nya stolar med tex gamla vintage bord. Eller varför inte hänga upp en vacker antik spegel som på bilden ovan. Låt uteplatsen bli en spännande oas med oväntade inslag.

Shopping favoriter

Vill ni få tag i proffs som utför balkonginglasning i Stockholm så tipsar jag om Balkongrutan De utför skräddarssydd inglasning på balkong och uteplats. När man bor i en storstad blir det lätt buller och smuts på balkongen. Genom att glasa in balkongen slipper man dessa störande moment och kan njuta av sin uteplats året runt. Balkongrutan levererar skräddarsydda lösningar för inglasad balkong, altan, uterum. De erbjuder även ett kostnadsfritt hembesök och ett fast pris redan från början, så kunden vet exakt vad balkongjobbet kommer landa på.

Dröm om ljusare tider!

LOVE M

utemöbler shop

Homeroom
2 799 SEK
Ellos
22 999 SEK
Ellos
28 999 SEK
Jotex
9 299 SEK
13 995 SEK
Homeroom
13 995 SEK
Homeroom
8 999 SEK
1 999 SEK
Jotex
10 695 SEK
Jotex
3 999 SEK
Ellos
6 499 SEK
Ellos
7 150 SEK
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.