50 % rabatt på gardiner just nu – gardin fynd frossa

(Innehåller Ellos Jotex Reforma Soffadirekt annonslänkar)

HALVA PRISET på gardiner just nu! Detta är galet bra och det är dessutom på ursnygga lyxiga gardiner och inga halvrisiga trasor som vissa REAr ut. Jag kan bli riktigt förbannad på vissa butiker som kör REA. De REAr ju fasen ut grejer som inte ens katten skulle spytt på av avsmak. Man märker direkt att det är sån skit butikerna haft i lager som de desperat REAr ut och hoppas vi ska vara dumma nog att köpa skräpet. MEN som tur är blir vi konsumenter allt mer medvetna och är inte lika lättlurade som förr.

LÄS MER: Inredningstrender 2020 – Här är trenderna ni måste ha koll på

OCH ni kan vara glada att ni har fröken Inredningsvis som guidar er till de BRA lyxiga REA fynden istället. Idag tipsar jag om grymmaste rabatten med upp till hela 50 % på alla gardiner.

Randig lyxig gardin med halva priset ovan hittar ni HÄR

Inredningsvis köptips

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

Grymma gardiner ovan hittar ni. 1 HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu fler gardiner med 50 % rabatt finns HÄR

LÄS MER: STOR REA på hetaste inredningsnyheter 2020

BEIGE GARDINER (hetast just nu)

Beige gardiner ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Inredningsvis köptips

1 Solspegel HÄR 2. Sammetsstolar HÄR 3. marmorbord HÄR 4. Sittpuff sammet HÄR

ROSA GARDINER

Rosa gardiner ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

MÖRKA GARDINER

Gardiner ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Svarta och mörka gardiner get ett mystiskt och mysigt intryck i rummet. De passar även perfekt i sovrummet där man vill ha det mörkt när man sover.

Gardiner ovan finns HÄR

HUR GRYMT är det inte med HALVA priset på gardiner? Och så snygga som dessa ovan är så garanterar jag att ni hittar just era drömgardiner.

Tips för att hitta rätt gardintyg

När ni är ute i gardinbutiken så försök hålla upp olika tyger i ett fönster, även i ett tygutställningsrum. Låt gärna tygets rynkor liknar ett dragspel i toppen och låt det sedan falla fritt ner. Då ser ni exakt hur tyget kommer att se ut och falla även på hemmaplan. Men be gärna om ett stort tygprov, minst 2 meter, eftersom en mindre bitar inte visar tygets sanna fall.

Det andra att tänka på i tygvalet är att solljus kommer att blekna tyg över tiden. Om rummet i fråga får mycket solljus, då är det smart att undvika väldigt ljusa färger, eftersom de tenderar att blekna snabbare. Byter ni däremot gardiner ofta är neutrala färger det bästa. Jag brukar själv fodra gardinerna om det är ett känsligt material som tex. siden jag använder. Det är ett perfekt sätt att skydda tyg från solen då fodertyget får ta stryken istället.

När det gäller material val är linne, siden, faux silke och sammet de bästa valen att använda i fönster eftersom de tenderar att falla bäst. Så kallad falskt siden tenderar att vara det mest hållbara materialet, särskilt i ett soligt rum då falsk siden inte bleks lika snabbt som äkta siden.

Hoppas ni fyndar loss till fönstren nu :)

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

 

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.