fbpx

5 trendiga och jäkligt FULA sovrum

(Innehåller Jotex ellos annonslänkar)

Första gången jag såg de här jäkligt fula sovrummen, visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta! Att någon sedan anser att detta är snyggt och gör en bloggpost om skiten är ännu värre. Jag som annars älskar vackra sovrum, anser att detta är en ren skär dekorhädelse. Att denna knarkarkvarts-stil dessutom ska vara en kommande trend, får mig att sätta ner gnällkäppen och säga att nu får det fasen vara nog.

Min mamma sade alltid att ärlighet varar längst! Då är jag ärlig i att säga att detta är den fulaste mest ovårdade trend jag sett hittills inom inredning OCH som bloggare ändå tvingats genomlida mycket.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Vem uppkommer med alla dessa hemska trender? och är de flesta folk blinda slavar under trenderna, på samma vis som vi allihop blivit förslavade under teknologin?

 Sovrum

sovrum

Trashig pundarlya HET trend 2017!

sovrum trend

Eller kan det vara så att trender är ett kollektivt sätt att säga vad som är rätt och fel, marknadsfört på ett smart pengastint vis. En trend är helt enkelt som när den populära eleven i skolan hade en tröja som alla sedan ville ha för att bli lika poppis. Det är det som retar mig med kategorin trend, att man måste köpa det ALLA andra gör.

Det handlar om kollektiv acceptans, om vi klär oss och inreder som alla andra då blir vi även accepterade av alla andra.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

sovrumsinspiration

Att jag själv inte tjatar så mycket om trender som de flesta andra bloggar gör, är för att jag helt enkelt tycker ämnet är trist, klonat och opersonligt.

Jag menar istället för att köpa samma soffbord i marmor man sett hundra gånger förut i andras hem, varför inte inreda med något unikt och annorlunda istället. Jag tror det handlar om att köpa med hjärtat istället för hjärnan. Att fråga sig själv gillar JAG detta eller är det för att jag sett det på tusen hemsidor och blivit omedvetet hjärntvättad på köpet.

LÄS MER: 10 mest uttjatade inredningsprylar på Instagram

sovrum tips

Färglöst, mörkt och jäkligt deppigt, en perfekt trend att möta mörka vintern med! och strunta i sängben, släng en madrass på en gammal trälåda ni hittat  på soptippen. Att sova på golvet bland spindlar, dammtussar och husdjurshår DET är grejen det.

sängar

Sovrum trend

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor billigt här

Allt detta med trender får mig genast att tänka på sagan om Kejsarens nya kläder. Alla tyckte att den narcissistiska kejsarens kläder var sååå fina, ända tills ett litet ärligt barn pekade och sa….men han är ju nakeeeen! DÅ först reagerade folkmassan, kom ur masshypnosen, började asgarva och kejsaren flydde skamsen i panik.

Det mest komiska är att i blogginlägget där fotona ovan var med stod…In these amazing bedrooms you wanna snooze forever. Jag säger snarare aldrig vakna mer! Hade Törnrosa vaknat till åsynen av dessa osmakligt inredda sovrum med ostrukna, sunkiga lakan,  hade hon skitigt i prinsen och somnat om i 100 år till.

Eller i alla fall tills den trasiga trash-trenden är över!

Naturligtvis kan även jag anse att vissa trender är fina och även gilla skriva om några få, men den ovan är definitivt inte en av dem:)

Vad tycker ni om alla nya trender?

/ Ha en trendfri vecka!

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis