5 tips för ett vardagsrum redo för en ny säsong

(Innehåller Jotex & ellos länkar)

Autumn is the new summer! Inte hade man väl trott efter en halvdan skiftande Svensk sommar, att September skulle bjuda på det bästa högsommarvädret någonsin, med upp mot 30 tropiska grader. Inget varar dock för evigt och snart drar kallare vindar in i takt med mörkret. Vi ömsar skinn i takt med årstidernas skiftningar och så gör även vår inredning.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Idag får ni därför några sköna tips på billig inredning som snabbt hottar upp ert vardagsrum redo för en mer vintrig outfit. Vi tar av oss sommarens lätthet och bjuder in en mörkare, hårigare och mer mysig årstid.

Vardagsrum

vardagsrum

KÖPTIPS: Lyxiga mattor som den ovan hittar ni HÄR

Se på bilden ovan och inse hur jäkla kal den soffan skull vara utan den fluffiga inbjudande pälsen. Pälsar i olika format ger rummet en värme och ombonad som inget annat material kan åstadkomma.

Sommar rea fynd

vardagsrum

Päls dras till päls! här min egen pälspläd och katt Pärlan som bara äskar allt som är ludet och förbjudet att ligga på:)

KÖPTIPS: Lyxiga kuddar pälsar och plädar hittar ni HÄR

Pälsa på bara!

På sommaren när det är varmt känns pälsar bara jobbigt. På hösten när kylan drar in är det dags att påpälsa möblerna (och oss) igen. Jag rekommenderar er att köpa pälsplädar till soffan på nätet då de har jäkla snygga och billiga där. Lägg några vita lammskinn i soffan att sitta på för mysig och varmt på samma gång.

LÄS MER: 6 soffbord som förstorar litet vardagsrum

PS även husdjuren gillar att mysa på våra pälsar så lägg gärna dit en speciellt till dem också:)

vardagsrum-tips

KÖTIPS: Lyxiga sittpuffar som den ovan hittar ni billigt HÄR

Nya doftljus för ny säsong!

Att byta ut doftljusen är ett dekor MÅSTE! När det är varmt vill man ha lätta friska dofter som citrus och mynta. Om vintern kan det vara en idé att byta till varmare, kryddigare dofter som tex. ylang ylang, muskatell och sandelträ.

Vad är mer vintermys än att tända sitt favo doftljus ihop med ett långt varmt väldoftande bad!

inredningsdetaljer

Kuddar och doftljus ovan från Hm Home

Byt prydnadskuddar!

Ja ja det är uttjatat än Zlatans insats i EM! men Inget ger ändå ett nytt vardagsrum snabbare än att byta färg på kuddarna i soffa och fåtölj. På vinterhalvåret passar lite mörkare mustigare färger. Testa gärna denna säsongens hetaste färger mörkgrönt eller vinrött. Hm Home har absolut de snyggaste billigaste prydnadskuddarna, så skynda dit.

KÖPTIPS: Lyxiga billiga prydnadskuddar hittar ni HÄR

oppen-spis-vardagsrum

Husdjur+päls+brasa = SANT!

Tänd på brasan!

Att addera ett eldelement ger rätt balans i rummet mellan kyla och värme enligt Feng Shui. Inget ger mer romantisk myskänsla än en öppen brasa så är det bara. Jag har aldrig ångrat köpet av min fejkade öppna spis, som jag ofta tänder med levande ljus.

Har man en gammal öppen spis som ej går att elda i, fylld den med massa blockljus i olika storlekar och brassa på så det brinner om det bara.

vardagsrum-inredning

KÖPTIPS: Ursnygga lyxiga mattor hittar ni HÄR

Mysigare matta!

En ny stor matta förändrar hela vardagsrummets karaktär på en minut. På den mörkare årstiden kan det vara mysigt med tex en orientalisk matta eller en fluffig rya att värma fossingarna på. Lägg gärna mattor i olika material lager på lager för en mer personlig känsla i rummet.

Om man vill ha en mega stor matta som täcker nästan hela rummet men bara hittar mindre snygga mattor. Testa lägg två st normal stora bredvid varandra lite omlott över sidokanten. Detta ger illusionen av en stor matta typ 4 x 3 meter, Ikea kör ofta det tricket i deras showroom.

MATTOR KÖPTIPS:

 

Lyxiga mattor ovan finns HÄR

inredning

(foto: sköna hem, inredningsvis, ambinesshome)

OCH glöm inte investera i några nya mysiga plädar för ett neverending soffmys:)

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Oh lala! tända ljus, öppen eld, exotiska dofter och mörka mustiga färger, med alla de tipsen ovan kommer det garanterat hetta till i brasan vid Fredagsmyset ( mer än i den öppna spisen:)

Vem vet det kanske inte bara är sommaren som åker ut, utan förändringens vindar blåser på och det tom. är även dags för en ny partner att vintermysa med i snålblåsten.

Som doktorn sa till Mac Fie i Saltön, förändringar är bra, föryngrande och även gamla katter vill ha nya leksaker.

To change is to grow!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 149 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis